Loredana Chivu este de neoprit! Cum s-a fotografiat vedeta de a încins tot internetul. FOTO

Loredana Chivu i-a uimit din nou pe toți cu formele sale cel puțin generoase.

Loredana Chivu este de neoprit! Cum s-a fotografiat vedeta de a încins tot internetul. FOTO

Loredana Chivu este arhicunoscută pentru escapadele sale foto-artistice! Diva face senzație cu formele ei de fiecare dată, de-a lungul timpului, trecând de multe ori pragul medicului estetician. Drept urmare rezultatele sunt fix pe măsură. Poate una dintre realizările sale cele mai mari este dată de faptul că Loredana Chivu are una dintre cele mai mari măsuri la bust.

Are niște forme destul de generoase și, bineînțeles, nu poate păstra acest lucru doar pentru ea. Nu de puține ori aceasta împărtășește adesea imagini care mai de care mai senzuale cu fanii ei din mediul online.

Loredana Chivu declară ca a muncit mult pentru a obține rezultatul unor forme cât mai generoase. Astfel, recent, a intervenit din nou la nivelul bustului, vara care tocmai a trecut, pentru a se menține în topul celor mai voluptoase vedete.

Loredana Chivu a încins internetul

Mai mult, deoarece aspectul fizic este extrem de important pentru aceasta, a vrut să aibă un abdomen plat, fără nicio urmă de imperfecțiune.

Zis și făcut! Vedeta a apelat la liposucție pentru a-și îndeplini moftul. În ciuda faptului că unii răutăcioși au spus că, în realitate, diva și-ar fi scos o coastă pentru a avea talia cât mai mică, Loredana Chivu s-a dezis de orice fel de informație neadevărată de acest fel.

Loredana Chivu s-a văzut extrem de mulțumită de rezultat, așa că a împărtășit și cu curioșii de pe platformele sale de socializare această mare satisfacție.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, declara Loredana Chivu, la acea vreme, pentru Antena Stars.

„Acum am o burtică foarte plată, adică un abdomen lucrat și o talie de viespe. Arată foarte, foarte bine”, continua atunci diva.

Loredana Chivu este de neoprit! Cum s-a fotografiat vedeta de a încins tot internetul. FOTO

De data aceasta, Loredana Chivu a întors internetul pe dos cu o nouă fotografie incendiară. Aflată fiind în pat doar cu un halat alb pe ea,  a lăsat la vedere o parte generoasă din decolteu, spre deliciul admiratorilor săi. Fanii n-au fost deloc zgârciți cu laudele pentru formele sale apetisante.