La cât de frumoasă este, era aproape imposibil să nu aibă admiratori secreți! Vedeta are parte de cel mai mare răsfăț în miez de noapte. Oare despre ce să fie vorba?

Loredana Chivu are cu ce! Blondina este tunată din cap până în picioare și are niște forme super apetisante. Imaginilie super fierbinți pe care blondina le postează adesea în mediul online stârnesc adevărate furtuni. Nu este de mirare faptul că bărbații roiesc în jurul divei, au și motive întemeiate să-i cadă la picioare.

Întrebarea care este pe buzele tuturor este cea legată de faptul dacă nu cumva Loredana Chivu are parte de dragostea unui bărbat, căci vedem că de admirație și generozitatea lui are parte din plin.

Loredana Chivu, îi bate iubirea la ușă? Cu ce cadouri este răsfățată blondina / FOTO

Admiratorii divei au intrat la bănuieli, mai ales că în ultima vreme blondina se mândrește în mediul online cu cele mai extravagante cadouri. Atitudinea ei și zâmbetul până la urechi ar denota că cineva o face fericită. Să fie vorba despre un nou cuplu în showbiz?

Mai mult decât atât, mesajele pe care le tot postează pe Instagram sugerează faptul că în viața divei ar exista un bărbat, dar încă nu ar fi momentul să-l expună în spațiul public.

Loredana Chivu, răsfățată cu cele mai scumpe daruri

Nu puține au fost dățile în care Loredana Chivu a încins spiritele oriunde își face apariția. Este foarte frumoasă, talentată la dans și are un corp de zeiță. Medicul estetician a făcut o treabă minunată, așa că diva noastră a devenit cea mai tunată vedetă din România.

Loredana Chivu, îi bate iubirea la ușă? Cu ce cadouri este răsfățată blondina / FOTO

În mod cert bărbații care chiar și-ar dori o relație cu ea nu sunt într-un număr puțin. Chiar și așa, Loredana nu se grăbește și alege să studieze cât mai mult terenul înainte de a lua o decizie atât de importantă pentru ea.

Dacă ne-am lua după cadourile pe care blondina le-a primit în ultima vreme, am spune că este o femeie iubită la superlativ și foarte apreciată.