Loredana Chivu nu mai are are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi. Ea este și extrem de activă în mediul online, unde petrece foarte mult timp. Blondina își ține zilnic fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Este, de asemenea, recunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată.

În plus, ea este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar blondina nu are ochi pentru niciunul. Din câte se pare, nu are de gând să își facă o relație în viitorul apropiat; iar motivele sunt unele întemeiate.

Loredana Chivu are probleme grave de sănătate

Ultimele zile nu au fost cele mai bune pentru Loredana Chivu. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar din cauza unor probleme de sănătate. Ea a ajuns de urgență la spital, moment în care și-au făcut foarte multe griji pentru ea. Diva a postat mai multe imagini de pe patul de spital, dar și un mesaj prin care a uimit pe toată lumea.

Din câte a spus chiar ea, nu este prima dată când ajunge pe mâna medicilor. Loredana Chivu are probleme serioase cu anemia, dar nu se mai ascunde deloc. Ea a decis să le spună fanilor câte ceva despre momentele grele prin care este nevoită.

Loredana Chivu, mesaj pentru fani după ce a ajuns de urgență la spital: ”Fiecare se salvează cum poate”

În plus, se simte o femeie singură și cel mai probabil, în astfel de momente avea nevoie de susținerea celor din jur, pe care nu a primit-o deloc. Ei bine, suntem siguri că va depăși această situație și va reveni la postările sale de zi cu zi. Până atunci, ea încearcă să fie o femeie puternică, așa cum a obișnuit pe toată lumea.

”În viața reală nu există eroi. Fiecare se salvează singur, cum poate”, a fost postarea de pe contul de Instagram al Loredanei.