https://www.instagram.com/loredanachivu_official/
in

Loredana Chivu, motivul pentru care este încă singură. Vedeta, momentul adevărului pe Instagram: „Nu mai vreau să…”

Loredana Chivu este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar blondina nu are ochi pentru niciunul. Din câte se pare, nu are de gând să își facă o relație în viitorul apropiat; iar motivele sunt unele întemeiate. În plus, ea este și foarte activă în mediul online, unde a reușit să strângă un număr impresionant de urmăritori.

Nu de puține ori, Loredana Chivu a dat dovadă de faptul că este o femeie puternică și asumată. Chiar dacă încearcă să ascundă probleme prin care a trecut, unele postări o cam dau de gol. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Ea le-a mărturisit fanilor ce ce este încă singură, iar aceștia au rămas pur și simplu cu gura căscată.

Loredana Chivu este încă o femeie singură

Diva are alte preocupări în acest moment și nici prin gând nu îi trece să își caute un iubit. Blondina este extrem de sinceră cu fanii ei de fiecare dată, iar ei o apreciază enorm pentru acest lucru. Nu se ascunde niciodată după deget și așa s-a întâmplat și de data aceasta.

„Rămâi singur până când cineva se va potrivi cu loialitatea ta. Nu mai vreau să știu ce a fost, de azi contează doar ce este. Sunt singură pentru că cer prea mult… știi, fără jocuri, sinceritate, respect… mult prea mult.”, a spus Loredana Chivu.

https://www.instagram.com/loredanachivu_official/

Mulți s-au mirat de ce vedeta este încă singură și nu au înțeles motivul pentru care a luat această decizie. Ei bine, Loredana Chivu nu și-a mai ținut fanii pe jar și le-a dat răspunsurile mult așteptate de toți. Este o persoană independentă și demonstrează acest lucru ori de câte ori are ocazia. Se pare că fericirea ei nu depinde de niciun bărbat.

”Să fii cu cineva care îți provoacă fluturi în stomac, te face să zâmbești și să te simți excitată în fiecare zi”, a mai scris Loredana Chivu.

 

Carmen Grebenișan, mărturisiri uluitoare despre relația cu Alex Militaru. Fanii nu au știu asta până acum: "A fost o glumă"

Carmen Grebenișan, mărturisiri uluitoare despre relația cu Alex Militaru. Fanii nu au știu asta până acum: „A fost o glumă”

Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cuza. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Dau foc tuturor lucrurilor tale"

Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cuza. Vedeta a răbufnit pe Instagram: „Dau foc tuturor lucrurilor tale”