Loredana Chivu nu se mai oprește! A ajuns din nou pe mâna medicului pentru o nouă schimbare

Loredana Chivu a prins gustul operațiilor estetice.

Loredana Chivu nu se mai oprește! A ajuns din nou pe mâna medicului pentru o nouă schimbare

Loredana Chivu este una dintre cele mai voluptoase și apetisante prezențe din lumea mondenă la ora actuală. Motiv pentru care face eforturi uriașe pentru a arăta din ce în ce mai bine. Așa că nu se teme să recunoască că medicul estetician este cel mai bun prieten al vedetelor.

Are o mulțime de fani în mediul online pe care frumoasa blondină îi ține la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Cu niște forme amețitoare, puțini bărbati pot să refuze să întoarcă privirea după ea. Chiar și așa, fosta asistentă TV nu are de gând să pună stop operațiilor estetice, pentru că pregătește încă o surpriză, după cum se pare.

De-a lungul timpului, frumoasa vedetă a recurs la multe operații de modificare a aspectului fizic. Cea mai recentă dintre ele este cea de mărire a bustului, operație care a avut un real succes având în vedere explozia de impresii pe care le-a stârnit în mediul online.

 

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, mărturisea Loredana Chivu, la acea vreme, pentru Antena Stars.

Având cel mai generos bust din România, Loredana s-a clasat cu ușurință în topul vedetelor de la noi. Deși o asemenea performanță i-a adus adus și mai multă notorietate, diva nu are de gând să se oprească aici cu schimbările fizice.

Loredana Chivu, o nouă operație estetică?

Este tunată din cap până în picioare, iar noi nu putem decât să-i admirăm formele care, trebuie să recunoaștem, sunt de o senzualitate rară.

Loredana Chivu nu se mai oprește! A ajuns din nou pe mâna medicului pentru o nouă schimbare

Cu puțin timp în urmă, Loredana Chivu a făcut un anunț care i-a pus pe gânduri pe fanii ei de pe Instagram. Se pare că frumoasa vedetă a dat din nou fuga în cabinetul medicului estetician pentru o nouă schimbare sau, după cum spune ea, să se facă mai frumoasă.

Cam atât momentan, căci diva nu a oferit mai multe detalii. Astfel fanii au de așteptat zilele astea pentru ca Loredana să facă dezvăluirea.

„Am venit să mă fac frumoasă la cea mai frumoasă clinică”, a spus Loredana Chivu la InstaStory.