Loredana Chivu, o nouă relație de iubire? Detaliul care a dat-o de gol

Loredana Chivu a dat fanilor de bănuit după ce a postat un mesaj controversat în mediul online.

Loredana Chivu, o nouă relație de iubire? Detaliul care a dat-o de gol

Loredana Chivu și-a pus fanii pe gânduri după e a postat un mesaj cel puțin interesant în mediul online. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost dacă blondina este iubită din nou.

Loredana este una dintre cele mai apetisante vedete de la noi din țară. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că diva face ravagii cu formele sale super senzuale. Motiv pentru care doar bărbații curajoși se încumetă să îi intre în grații divei noastre.

De-a lungul timpului, vedeta ne-a obișnuit cu cele mai îndrăznețe apariții. Este lipsită total de inhibiții, drept dovadă în acest sens stă chiar garderoba divei care este plină ochi numai de haine mulate și cât mai mici , pentru a lăsa cât mai mult la vedere din corpul ei de vis.

Loredana Chivu, o nouă relație de iubire? Detaliul care a dat-o de gol

Loredana Chivu se află într-o nouă relație de dragoste?

Loredana Chivu este o femeie foarte curtată, așa că nu mare ar fi mirarea ca aceasta să fie într-o relație. Fosta asistentă TV a avut foarte multe apariții pe micile ecrane și continuă să fie încă o prezență destul de dorită.

Fie la petrecerile de lux, fie la evenimentele bogătașilor, Loredana Chivu este prezentă pentru a-i bucura pe invitați cu mișcările ei senzaționale. Cu toate că s-a intersectat cu fel și fel de bărbați, diva noastră încă nu și-a găsit marea dragoste și a suferit din cauza mai multor relații eșuate de-a lungul timpului.

Loredana Chivu, o nouă relație de iubire? Detaliul care a dat-o de gol

Acum lucrurile par să se schimbe total, pentru că blondina se arată că iubește din nou. De ce spunem asta? Nu cu mult timp în urmă, focoasa divă a postat un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri. Nu este greu să ne dăm seama de faptul că este vorba despre un potențial iubit, însă, până la proba contrarie trebuie să așteptăm și răspunsul oficial.

Admiratorii vedetei si-au pus multe întrebari, așa că Loredana nu are cale de scăpare din asta fără să satisfacă mai întâi curiozitatea publicului.

„Păstrează-l privat până când știi că este permanent”, este mesajul buclucaș distribuit de Loredana Chivu la InstaStory, la care a adăugat și un emoticon cu o inimioară.