Loredana Chivu și Simona Trașcă, sărut pătimaș în club! Imagini fierbinți, interzise cardiacilor

Loredana Chivu și Simona Trașcă au făcut senzație într-un club de fițe din Timișoara.

Loredana Chivu și Simona Trașcă, sărut pătimaș în club! Imagini fierbinți, interzise cardiacilor

Loredana Chivu și Simona Trașcă se numără printre cele mai sexy și îndrăznețe vedete de la noi din țară. Cu un aspect fizic care dă peste cap mințile tuturor bărbaților, cele dou dive fac un show de senzație oriunde ar merge. Cu niște forme extrem de apetisante, cele două blondine pun pe jar toți bărbații.

Loredana Chivu și Simona Trașcă au oferit un show de senzație, cu ipostaze interzise minorilor, la petrecerea dintr-un club de fițe din Timișoara! Divele s-au sărutat în văzul tuturor, spre deliciul bărbaților.

Fie singure, fie împreună, Loredana Chivu și Simona Trașcă încing atmosfera fără îndoială. Știu din plin cum să se distreze, iar ringul de dans este parcă făcut pentru ele. Aflate într-un club de fițe din Timișoara, cele două s-au ”dezlănțuit” așa cum știu ele cel mai bine.

Cele două prietene știu să se distreze împreună, iar peterecerile din cluburile de fițe sunt frecventate de blondine. După carantina din primăvară, când toate localurile au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Loredana Chivu și Simona Trașcă au profitat din plin de seara trecută.

Au luat cu asalt, fără să stea pe gânduri, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Timișoara. Așa cum era de așteptat, Loredana Chivu și Simona Trașcă au rămas fidele stilului sexy. Cu niște ținute care nu lăsa nicio parte a corpului în anonimat, cele două au făcut furori cu mișcările lor lascive. Fără nicio urmă de îndoială, toate privirile au fost ațintine asupra lor.

Loredana Chivu și Simona Trașcă, sărut pătimaș în club! Imagini fierbinți, interzise cardiacilorLoredana Chivu și Simona Trașcă, sărut pătimaș în club! Imagini fierbinți, interzise cardiacilor

Loredana Chivu și Simona Trașcă, sărut pătimaș în club

Cu o poftă imensă de distracție, cele două s-au lăsat duse de val în timp ce dansau pe ritmurile de club, s-au sărutat cu foc în văzul tuturor. Divele noastre au avut de o noapte plină de distracție, căci au petrecut până în zori. Bineînțeles, aceste imagini au fost imortalizate și postate pe rețelele de socializare. Fanii au avut ocazia, astfel, să vadă cum se distrează cele două prietene puse pe fapte mari.