Loredana Groza a apărut aproape dezbrăcată. Cum s-a întâmplat totul?

Loredana Groza nu ratează nicio ocazie pentru a arăta fanilor săi corpul de invidiat pe care îl are. Într-o nouă postare incendiară, Groza apare aşa cum nu reuşe

Loredana Groza a apărut aproape goală. Cum s-a întâmplat totul?
Loredana Groza a apărut aproape goală. Cum s-a întâmplat totul?

Cunoscuta Loredana Groza pare să se mândrească tot mai mult cu silueta sa, în ciuda vârstei pe care o are. Cântăreaţa nu ezită niciun moment să apară cât mai dezbrăcată pe reţelele sociale, dar şi pe scenă. De curând, cântăreaţa a apărut aproape dezbrăcată.

Loredana a încins internetul cu pozele sale

Loreadana s-a fotografiat când a apărut aproape dezbrăcată complet. Aceasta se afla pe un pat, într-un salon de masaj. Aceasta i-a uimit pe toţi fanii săi pentru curajul de care a dat dovadă atunci când s-a prezentat aşa.

Loredana Groza a apărut aproape goală. Cum s-a întâmplat totul?
Loredana Groza a apărut aproape dezbrăcată. Cum s-a întâmplat totul?

Loredana Groza are 50 de ani, însă continuă să rămână printre cele mai sexy artiste din România. Modul în care îşi face apariţia pe scenă, dar şi în viaţa de zi cu zi, nu este uşor de trecut cu vederea. În ultima perioadă, artista a publicat tot mai multe poze hot pe paginile sale de socializare personale. Acum, ea a uimit pe toată lumea cu un videoclip în care apare la masaj. Filmuleţul a apărut pe contul său de Instagram.

Faimoasa artistă a apărut în video arătându-şi corpul aproape după cum i l-a lăsat mama natură. Ea purta doar o pereche de chiloţi destul de minusculă. Aceştia au fost aleşi perfet pentru a-i scoate în evidenţă posteriorul său lucrat la sală. Videoclipul a stârnit extrem de rapid foarte multe reacţii din partea fanilor săi. Majoritatea reacţiilor au fost pozitive, mulţi dintre internauţi rămânând uimiţi de modul în care artista arată chiar şi la această vârstă.

Chiar dacă artista apare în astfel de ipostaze, ea are şi familie. Este căsătorită cu Andrei Boncea încă din anul 1998, având anul acesta 22 de ani de căsnicie. Naşul lor şi cel care le este alături mereu este Florin Călinescu. Ei sunt extrem de apropiaţi ca familie şi au trecut împreună prin foarte multe lucruri.