Cel puțin în ultima vreme, Loredana Groza ne-a surprins cu ipostaze care mai de care mai hot. Fie în lenjerie intimă, fie în haine foarte mulate sau decoltate, Lori a încins atmosfera cu formele și carisma ei. De data aceasta, însă, artista ne-a demonstrat că nu se pricepe doar la a fi frumoasă, ci este și se pricepe destul de bine și în a fi o gospodină desăvârșită. Știm că blondina țin foarte mult la silueta ei și că promovează diferite sporturi pe rețellee de socializae, dar merită, din când în când, și niște momente de răsfăț culinar.

 

Loredana Groza a dat statutul de artistă pe cel de gospodină! Cântăreața s-a apucat de gătit / FOTO

Loredana Groza se menține pe picior mare chiar și la 50 de ani. Un corp tras prin inel, o aitudine de divă și un zâmbet molipsitor – acestea sunt elementele de care blondina nu uită niciodată. Pe lângă talentul în muzică, artista se declaă a fi și o femeie de casă, penru că și-a surprins fanii cu un preparat delicios direct dn pijamale. Nu putea să nu împărtășească aceste momente și cu fanii ei, pentru că Lori are o relație apropiată cu aceștia și îi ține în permanență la curent cu viața ei.

Loredana Groza, pusă pe fapte mari… în bucătărie

Că tot se apropie cu pași repezi sărbătorile de Crăciun, magia acestor momente deja au intrat în casa Loredanei Groza. Având pe ea o pijama de culoare roșie, am putea spune că vedeta experimentează prepararea unui fel de mâncare pentru masa de Crăciun. Dar și ce bine arată! Trebuie să recunoaștem faptul că friptura pregătită de Loredana arată delicios, în acest fel diva ne-a demonstrat că poate fi foarte ușor și o divă în bucătărie, și nu doar pe scenă!

Loredana Groza a dat statutul de artistă pe cel de gospodină! Cântăreața s-a apucat de gătit / FOTO

Jurata de la X Factor s-a bucurat de mâncarea preparată alături de familia ei, însă nici d fanii ei nu a uitat deloc, pentru că l-a arătat și cum arată ea în intimitate, atunci când nu poartă ținute care îți iau ochii.