Se știe din plin faptul că Loredana Groza este un star-fenomen! Foarte talentată și cu o carismă cum rar întâlnești, vedeta a reușit să fie prezentă de mulți ani în inimile fanilor săi. Nu doar că este extrem de talentată, ci și foarte sexy. Chiar dacă nu se mai afla la prima tinerețe, artista tot știe cum să înnebunească bărbații de-a binelea!

Așa cum ne-a obișnuit, aparițiile sexy pentru Loredana Groza nu mai sunt demult un subiect tabu. De fiecare dată când are ocazia, artista ”o face lată” cu formele sale foarte bine întreținute și lucrate în sala de fitness.

Este dovada vie că vârsta este doar un număr și că orice femeie la orice vârstă poate da pe spate orice bărbat. Zis și făcut! Pare că Loredana este expertă în a-i băga pe masculi în boală. Mai mult, nu depune nici efort mult prea mare pentru asta!

Fotografia pe care a postat-o în mediul online a făcut ravagii de-a binelea. Într-un maiou negru și foarte transparent, Loredana Groza a lăsat la vedere sânii voluptoși. Bărbații au luat-o razna, căci erau lipsiți total de orice urmă de… sutien.

Dacă până acum posteriorul ei rotund a făcut victime pe rețele de socializare, acum a venit momentul să-și scoată și sânii la înaintare, spre deliciul tuturor bărbaților care o admiră.

Loredana Groza a ”uitat” complet de sutien! A făcut ravagii cu sfârcurile la vedere

Loredana Groza a spus adio sutienului

Focoasa blondină a ”uitat” complet de sutien și le-a oferit celor din mediul online o ipostază desprinsă din filmele pentru adulți! Artista a îmbrăcat o bluză neagră, complet transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii, dar mai ales, sfârcurile ”buclucașe”. Vă dați seama că bărbații au înnebunit imediat și s-au întrecut în reacții care mai de care la postarea divei!

Ce-i drept, nici nu ai cum să nu reacționeazi! Fie că frmele sunt de la mama natură, fie că s-a lăsat de mai multe ori mâinile medicilor esteticieni, petru vedetă pare că timpul s-a oprit în loc.