Loredana Groza a dat din nou bătăi de cap urmăritorilor săi din mediul online. Imaginile din sala de fitness au făcut ravagii pe internet, motiv pentru care aceasta nu se poate simți decât mândră că la vârsta pe care o are poate să obțină încă o asemenea performanță.

Loredana Groza este un exemplu numai bun de urmat pentru toate domanele și domnișoarele. Cu toate că are 50 de ani, vedeta are un trup de senzație. Frumusețea se întreține cu greu, iar blondina noastră nu se dă în lături de la nici un efort ca să o întrețină.

Loredana Groza, cele mai fierbinți imagini direct din sala de sport! Imagini interzise cardiacilor / FOTO

Chiar dacă este foarte solicitată în ceea ce privește planul profesional, vedeta își face întotdeauna timp să lucreze la trupul ei. Diva noastră nu scapă din vedere faptul că nu trebuie să se abată de la un stil de viață sănătos și echilibrat. Așa că nu ezită să facă toate demersurile necesare pentru a-și menține formele care au consacrat-o.

Zilele trecute am văzut că Lori s-a apucat de tenis și că deja se descurcă de minune. Mai nou, artista a apelat și la pilates. Nu a ezitat nicio secundă să le arate fanilor cum face ea aceste exerciții și, pe bună dreptate, era și păcat să fii ratat o asemenea apariție.

Loredana Groza, cele mai fierbinți imagini direct din sala de sport! Imagini interzise cardiacilor / FOTO

Cu toții o cunoaștem pe Loredana Groza ca fiind o femeie extrem de atrăgătoare și destul de îndrăzneață. De ceva timp încoace, însă, artista parcă dă pe afară de senzualitate și curaj. Activitățile ei din ultima vreme demonstrează din plin acest lucru, iar noi nu putem decât să fim recunoscători unei asemenea femei frumoase care ocazional se mai arată și „generoasă” cu sexul opus.

La vâsta de 50 de ani, Lori șochează cu felul în care arată, putând să dea clasă multor femei cu mult mai tinere decât ea, atât prin formele sale extrem de apetisante cât și printr-o atitudine mereu radiantă.

Loredana Groza, cele mai fierbinți imagini direct din sala de sport! Imagini interzise cardiacilor / FOTO

Loredana Groza nu știe ce înseamnă inhibiție

Nu a trecut mult timp până când Loredana să aducă din nou în discuție un subiect controversat. Într-o ținută extrem de provocatoare, artista și-a etalat toate formele în mișcări de felină, demonstrând, încă o dată, faptul că vârsta este doar un număr. Și asta nu e tot! Pentru a se păstra într-o formă perfectă, diva respectă și un regim alimentar spartan.