Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare! Artista este extrem de sexy chiar și la 50 de ani. Are un trup de invidiat și dă clasă multor „puștoaice” din ziua de astăzi. Ba mai mult aceasta are o carieră strălucită și a reușit de-a lungul timpului să se mențină constant în topul celor mai de succes artiști din Romania.

În mediul online Loredana Groza este foarte activă și își ține mereu fanii la curent cu ceea ce face zi de zi. Nu mai este un secret pentru nimeni că, odată cu înaintarea în vârstă, frumoasa artistă a devenit din ce în ce mai senzuală și îndrăznește să lase mai multe la vedere față de anii în care era mai tânără.

Din când în când cântăreața mai postează câte-o fotografie super hot în mediul online cu care-și bagă în priză fanii. Spre încântarea tuturor admiratorilor săi Loredana Groza își păstrează un corp cu niște forme de milioane.

Dacă până acum vedeta ne-a obișnuit cu imagini care mai de care mai sexy și provocatoare, de data aceasta Lori a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de când avea numai 18 ani.

Loredana Groza, cum arăta la 18 ani

Fanii au avut diverse reacții însă cea mai predominantă a fost uimirea la asemănarea izbitoare a Loredanei din tinerețe cu cea de astăzi. Este remarcabil de observat cum parcă timpul nu ar fi trecut deloc peste frumoasa vedetă. Drept dovadă stă chiar fotografia postată de aceasta.

Loredana Groza, incredibil cum arăta la 18 ani! Fanii au rămas cu gurile căscate

Frumoasa cântăreață apare într-un sarafan de elevă specific perioadei comuniste. Poza cu pricina fusese luată imediat după petrecerea de majorat a acesteia.

Nu prea modestă din fire, Lori nu s-a sfiit ca în descrierea fotografiei să își înșire meritele de care se mândrea pe când era doar o puștoaică. Are și cu ce se lăuda deoarece la doar 18 ani faimoasa artistă câștigase deja numeroase premii la festivalurile de muzică. Albumul său de debut a fost de un succes uriaș.

„#Ani de liceu.. ❤️
Poza de absolvire.. 18 ani tocmai împliniți.. Lori din Onești, fată cu matricolă și sarafan, câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , #polivalenta din București sold-out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seara, iubite..”record neegalat încă.
Toate astea în timpul unui regim comunist, atunci, la apogeu.
Când am făcut poza tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte ca să dau Bacu’ ..”, a scris Loredana Groza, pe pagina sa de Instagram.