Se pare că Ștefan Bănică Jr. a făcut ravagii în rândul tuturor domnișoarelor acum ceva vreme. Nici Loredana Groza n-a putut ”scăpa” de farmecul irezistibilului artist. Cei doi fac parte dinrândul celor mai valoroși artiști de la noi din țară la ora actuală.

Anii de muncă și de dăruire muzicii și fanilor lor sunt văzuți acum ca anii de glorie, continunânu-se până în prezent. Cei doi artiști cu totul speciali fac furori pe marile scene ale țării în orice moment, iar fanii nu încetează în a-i susține și a-i iubi pe ei, dar și muzica lor tocmai de la începuturile lor ca artiști.

În vremea în care era doar o puștoaică, Loredana Groza era îndrăgostită până peste cap de carismaticul persoanj ”Mihai” din filmul-fenomen ”Liceenii”. Chiar ea a fost cea care a recunoscut că a fost fermecată în mod iremediabil de farmecul tânărului actor.

Mai mult decât atât, frumoasa artistă i-a spus direct lui Ștefan Bănică Jr. că se simțea foarte atrasă de el la acea vreme.

În timpul show-ului în care atât Loredana Groza, cât și Ștefan Bănică Jr. sunt jurați, au existat câteva momente în care s-au depănat amintiri din vremea când erau doar niște copii.

Loredana Groza, îndrăgostită până peste cap de Ștefan Bănică Jr.! Abia acum s-a aflat: ”Eram terminată după el”

Se pare că frumoasa artistă și-a adus aminte chiar de momentele în care tocmai era la începutul răsunătoarei sale cariere ca mare artistă. Acea perioadă a fost marcată de faptul că era foarte îndrăgostită de colegul său de breaslă. Și nu numai ea, ci chiar și colega de clasă!

 Loredana Groza, plină de surprize!

”Îl văzusem în ”Liceenii”. Ne-au dus cu școala la cinema, la Onești și eram: ”Mamă”! Când a apărut ăsta pe ecran, eram cu colega mea de bancă și a început: ”Mamă! Fată, cine-i ăsta?!”. Nu ne venea să credem! Aveam 15 ani! El nu știa că eu eram terminată după el! Nu ți-am zis niciodată, acum îți zic!”, le-a povestit Loredana Deliei și lui Ristei, de față cu Bănică.