Loredana Groza a oferit detalii picante din trecut, despre care nimeni nu a știut până acum. Când era doar o adolescentă, jurata de la  ”X Factor” a fost îndrăgostită de nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. Totul se întâmpla pe vremea când el juca în ”Liceenii”, atunci când toate fetele visau să fie cu el. Ei bine, frumoasa blondină a fost și ea pe lista acelor fete.

Cântăreața este extrem de sinceră cu fanii ei și adesea face mărturisiri care îi lasă cu gura căscată. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. În timpul ultimei ediții a emsiunii unde este jurată, ea a povestit despre toate aceste lucruri, spre surprinderea tuturor. Chiar și artistul a fost surprins de toate cele spuse de ea, pentru că era prima dată când o auzea spunându-le.

Loredana Groza: ”Eram terminată după el”

Ei se situează pe lista celor mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră, fără niciun fel de îndoială. De foarte mulți ani de zile le bucură inimile fanilor cu piesele lor de senzație. Aproape că nu există român care să nu fi ascultat vreodată o melodie lansată de ei. Se bucură de succes pe toate planurile și au tot ceea ce și-ar putea dori un om.

Loredana Groza l-a iubit pe Ștefan Bănică Jr. Vedeta a dat cărțile pe față:  ”Eram terminată după el”

Multe doamne și domnișoare erau toipite după Ștefan Bănică Jr., pe vremea când juca în ”Liceenii”. Le-a frânt inimile multora, inclusiv pe cea a Loredanei Groza. Artista a recunoscut asta și a vorbit deschis despre faptul că se îndrăgostise atât de el, cât și de personajul lui. Ea a dat dovadă din nou că fanii nu știu chiar totul despre ea și că oricând îi poate lua prin surprindere.

”Îl văzusem în ”Liceenii”. Ne-au dus cu școala la cinema, la Onești și eram: ”Mamă”! Când a apărut ăsta pe ecran, eram cu colega mea de bancă și a început: ”Mamă! Fată, cine-i ăsta?!”. Nu ne venea să credem! Aveam 15 ani! El nu știa că eu eram terminată după el! Nu ți-am zis niciodată, acum îți zic!”, le-a povestit Loredana Deliei și lui Ristei, de față cu Bănică.