Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

În iunie 2020, Loredana Groza a împlinit 50 de ani. De ceva timp încoace, artista este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online.

De curând, solista a publicat două fotografii în care în prim-plan este decolteul ei generos. Părerile fanilor au fost împărțite, unii i-au apreciat latura sexy și feminină, în timp ce alții au condamnat-o.

Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

Fotografiile au fost postate pe Instagram pe 3 mai, în a doua zi de Paște, iar în descriere lor, cântăreața a scris: „De la Lori cu ❤️ #celebrare #ziuadepaște #loriland #fericire”. Fotografiile le găsiți mai jos!

„La o anumita vârsta nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile pentru că îți pierzi demnitatea… sau te egalezi cu Loredana Chivu… Citește mesajele bărbaților… exemplul unei doamne de succes unde este?; Măi, femeie, ai și tu o vârstă de acum nu te mai liniștești;

De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?; De ce? Nu înțeleg, de ce? Poți fi sexy în 1000 de feluri, de ce ca și o „divă porno”?; Vaiii!!! Jalnic!! Păcat, sunt unele care apreciază, bănuiesc eu că e la modul batjocoritor!; Ridicolă!; Te-am apreciat odată…; Dizgrațios”, au fost câteva dintre comentariile negative.

Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

„Wow, ce frumoasă și ce decolteu sexy; Frumoasă ca întotdeauna!; Jur ca arăți mai bine ca la tinerețe; Felicitări! Ești o femeie foarte frumoasă. Ai un corp superb și nu contează vârsta, dacă ai ce să arăți, ai și gata; Oameni buni, ce legătură are vârsta? Vorbesc frustrările din voi;

Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

Ești superbă așa cum ai fost tot timpul. Frumoasă și deșteaptă. Te iubim; E plină lumea de femei frustrate (…) Stau să povățuiască aici despre cum ar fi femeia frumoasă naturală. Nu vă place, nu vă uitați. (…) FEMEIA asta face ce vrea cu banii și corpul ei”, au fost câteva dintre comentariile pozitive.