Loredana, mărturisiri despre primul sărut. Vedeta a avut un moment de sinceritate: „Mi se părea horror să…”

Loredana Groza și-a deschis inima în fața fanilor.

Loredana, mărturisiri despre primul sărut. Vedeta a avut un moment de sinceritate: "Mi se părea horror să..."

Loredana este o artistă pe care multă lume o apreciază și o cunoaște. Vedeta le încântă viețile admiratorilor cu piese de senzație, de foarte mulți ani. Chiar dacă are mii de susținători, nu toată lumea o are la suflet pe frumoasa vedetă. Ea a fost luată la rost de internauți din cauza operațiilor estetice, pe care neagă că și le-a făcut.

Loredana nu are nevoie de prea multe prezentări. Cântăreața se bucură de succes pe toate planurile și duce o viață la care multe femei doar visează. Pentru vârsta ei, ea arată extrem de bine și are un trup de invidiat. Artista susține că arată așa datorită alimentației, dar și sportului, iar fanii o acuză că minte. Mulți ar putea paria pe orice faptul că arată ca o adevărată bombă sexy, doar pentru că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Loredana, moment de sinceritate în fața fanilor

Ea a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, mai are momente în care simte nevoia să stea de vorbă cu admiratorii ei și să dea din casă. Blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Boncea, cu care este și căsătorită. Cei doi au împreună și o fiică în vârstă de 22 de ani.

Înainte de a se căsători, ea a mai trăit câtteva povești de dragoste, iar recent a povestit despre prima sa relație, dar și despre primul ei sărut, pe care l-a avut la Festivalul de la Mamaia. Cel care îi furase inima la vremea aceea a fost un cameraman. Ei bine, Loredana Groza a vorbit cu Andreea Esca despre toate aceste experiențe din trecut.

Loredana, mărturisiri despre primul sărut. Vedeta a avut un moment de sinceritate: "Mi se părea horror să..."

”Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. 

Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.