Lovitură dură în televiziune! Andreea Berecleanu va prezenta știrile la un post concurent Antenei 1

Fanii care au îndrăgit-o ani de-a rândul pe Andreea Berecleanu au un motiv uriaș de bucurie. Vedeta se va întoarce în curând pe sticlă spre surprinderea tuturor.

Lovitură dură în televiziune! Andreea Berecleanu va prezenta știrile la un post concurent Antenei 1

Andreea Berecleanu a intrat în casele românilor de mai bine de un deceniu, aducând de la pupitrul știrilor cele mai noi informații de impact. Chiar dacă formatul jurnalului pe care îl prezența s-a schimbat în timp, Andreea a rămas un adevărat pilon reprezentativ al știrilor Antenei. Totul până anul trecut când subit, aceasta a anunțat că renunță la jobul care a consacrat-o.

 

 Revine pe sticlă la o altă televiziune

Andreea Berecleanu a împărtășit de curând marea veste cu fanii ei. Vedeta a primit oferta tentantă de a prezenta jurnalul principal al zilei la PRIMA TV. Cu o carieră notabilă în televiziune, jurnalista a mărturisit că s-a gândit mult dacă își dorește să revină în fața oamenilor, însă în final a acceptat să retrăiască în nou emoțiile din fața luminilor reflectoarelor.

Nimeni nu mai credea că stirista se va întoarce la un moment dat în domeniu după ce a anunțat că incheie colaborarea de peste 17 ani cu Antena 1 pentru a se ocupa mai mult de proiectele personale. Se pare însă că dragostea pentru acest domeniu a învins, iar Andreea a decis să prezinte din nou știrile. Intrarea vedetei în trustul Prima tv nu este una întâmplătoare. Recent postul și-a schimbat proprietarul care a adus numeroase noutăți ce vor fi văzute în curând de public. Mai exact, pentru postul respectiv a fost pregătită logistica necesară emiterii în format HD,

 

Lovitură dură în televiziune! Andreea Berecleanu va prezenta știrile la un post concurent Antenei 1

Fanii Andreei Berecleanu nu mai au foarte mult de așteptat până să o revadă pe stirista pe micul ecran pentru că această va începe noul proiect cât de curând.

 Se declara fericită cu viața personală pe care o duce acum

Andreea Berecleanu a devenit celebră în televiziune alături de fostul ei soț, Andrei.Cei doi prezentau împreună jurnalul principal al zilei de la Antena 1. Jurnaliștii au decis însă să punca punct mariajului lor în urmă cu câțiva ani și tot de atunci ambii au luat-o pe drumuri separate profesional. Andreea a rămas fidelă postului care a făcut-o celebra în timp ce Andrei Berecleanu a îmbrățișat diplomația.

Stirista are de mai bine de 4 ani o relație cu unul dintre cei mai renumiți medici esteticieni din București. Chiar dacă se declara îndrăgostită de televiziune, Andreea s-a implicat activ și în activitatea pe care partenerul ei de viață o are în cadrul clinicii de estetică. De altfel, în momentul în care a părăsit ultimul proiect tv a menționat că își dorește să se ocupe mult mai mult de atribuțiile pe care le are în cadrul unității spritalicesti private pe care o deține actualul ei soț, dr. Stan.