Lovitură grea primită de Alex Bodi în spatele gratiilor! Milionarul rămâne în arest după ce i-a fost respinsă cererea

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a aflat astăzi vestea venită din partea magistraților. Aceștia au decis să nu aprobe contestația înaintată ce avocații lui.

Acum s-a aflat! Ce făcea, de fapt, Alex Bodi înainte să fie săltat de mascaţi

Ultimele săptămâni au fost pentru milionarul din Mediaș presărate cu momente dificile. De data aceasta, Bodi aștepta cu sufletul la gură să părăsească arestul preventiv, însă magistrații au respins cererea înaintată de avocații săi. Astfel, cel puțin pentru următoarele zile, afaceristul trebuie să rămână după gratii alături de restul celor implicați în dosar.

Alex Bodi a fost arestat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism de mai bine de o săptămână. Milionarul, alături de alte nume cunoscute în lumea interlopă au fost vizați într-un dosar de trafic de carne vie. DIICOT a organizat mai multe percheziții în diferite zone din țară cu scopul de a destructura gruparea respectivă.

Fostul Biancăi Drăgușanu a fost vizitat de mascați care i-au percheziționat la milimetru vila din Pipera. La finalul verificărilor, milionarul a fost ridicat și condus la sediul DIICOT pentru a da explicații suplimentare în dosarul de proxenetism.

Vestea a dărâmat-o pe iubita lui

Arestarea a căzut ca un trăznet peste Bodi, mai ales că evenimentul a coincis și cu prezența iubitei sale în România. De altfel, Daria se afla chiar în locuința milionarului când acesta a fost percheziționat și ulterior săltat de mascați.

Cu toate acestea, rusoaica a decis să îi fie alături celui care i-a pus inima pe jar și să nu se întoarcă înapoi în Londra, cel puțin până la încheierea mandatului de 29 de zile.

Lovitură grea primită de Alex Bodi în spatele gratiilor! Milionarul rămâne în arest după ce i-a fost respinsă cererea

Daria a rămas să locuiască în luxoasa lui vilă, fiind ajutată des de către prietenii acestuia, mai ales la capitolul cumpărături. Focoasa șatenă a fost suprinsă de câteva ori prin Capitală la volanul bolidului de lux al lui Bodi.

Rusoaica așteptă cu sufletul la gură vestea care îi va permite iubitului ei să părăsească arestul, asta după ce avocații lui au depus o cerere în acest sens. Radionova a postat inclusiv pe contul ei de socializare un mesaj emoționant destinat jumătății sale. Imediat după aflarea veștii din partea magistraților ea a șters postarea respectivă.

Arestat pentru 29 de zile

Alex Bodi a fost arestat alături de alte nume în dosarul de proxenetism fiind suspectat că ar fi contribuit la racolarea și obligarea mai multor tinere să se prostitueze în străinătate. Fosta soție a afaceristului le-a confirmat anchetatorilor că ea a fost presată să se prostitueze în Germania.

Conform declarației Iuliei Sălăgean, banii încasați în urma activității pe care aceasta o presta ajungeau direct la soțul ei. Femeia susține că reușea să strângă în jur de 1000 de euro pe noapte însă deseori Alex Bodi nu s-ar fi mulțumit cu asemenea sumă.