Lovitură dură pentru Bianca! Alex Bodi a cerut-o pe Daria în casatorie inainte de a fi arestat? Cum s-a dat de gol focoasa șatenă

Încurcate sunt căile iubirii, mai ales în cazul celebrităților. În continuare ies la iveală aspecte cel puțin neașteptate în ceea ce privește telenovela în care au roluri principale Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și mai nou, rusoaica Daria Radionova.

Cine se aștepta vreodată ca cel mai celebru cuplu să ajungă la despărțirea definitivă?Ei bine acest lucru nu doar că a fost posibil ci a venit la pachet cu un tăvălug de întâmplări neprevâzute.
Dacă Bianca a anunțat după plecarea în Dubai că este pregătită să își schimbe complet viața, cel care i-a luat-o înainte a fost chiar fostul ei soț.Și nu oricum ci cât se poate de serios se pare. Alex Bodi nu doar că sși-a adus noua iubită în România ci a făcut și tot posibilul să îi arate acesteia că își dorește mai mukt decât o simplă relație.

Milionarul i-a dat inelul?

Alex Bodi a fost cel care imediat după despărțirea de Bianca a preferat să rămână în umbră și să nu comenteze deloc pe marginea acestui subiect.Chiar dacă a refuzat să apară public cu vreun motiv care ar fi dus la separare, în intimitate Bodi își punea la cale cursul vieții amoroase.

Milionarul a invitat-o în România pe cea despre care Bianca Dragușanu a insinuat că i-ar fi fost amantă. După căteva seri în care  afaceristul s-a afișat cu focoasa rusoaică în mai mult locații exclusiviste din Capitală, Bodi ar fi țintit sus. Mai exact, milionarul din Mediaș i-ar fi dăruit inelul de logodnă Dariei.

Bijuteria încrustată cu diamante a apărut pe degetul rusoaicei care pare să fie extrem de fericită de acest pas.Dincolo de episodul traumatizant pe care aceasta îl traverseaza în prezent având în vedere că iubitul ei este cercetat într-o achetă extrem de complexa, Daria are un motiv în plus să îi fie alături acestuia în continuare.

Alex Bodi a cerut-o pe Daria în casatorie inainte de a fi arestat? Cum s-a dat de gol focoasa șatenă

Iubita lui Alex Bodi s-a dat singură de gol în ceea ce privește cadoul de la acesta.În imaginile postate recent pe Instastory, rusoaica arată destul de ostentativ mâna pe care se află inelul de la milionar.

Cum s-au cunoscut cei doi

Alex Bodi era acuzat se pare de Bianca încă de la începutul acestui an că ar avea o relație cu Daria Radionova. În luna aprilie a acestui am cei doi au trecut printr-un scandal uriaș după ce creatoarea de modă a găsit în telefonul acestuia conversații siropoase între el și rusoaică.

Foc și pară, Bianca nu stat pe gânduri și a plecat val vârtej din casa milionarului. Cei doi foști soți au rămas atunci certați câteva zile însă în final, blondina a cedat insistențelor lui Bodi de a se împaca cu el.

Tot atunci, cele doua dive ar fi avut o convorbire telefonică în care Daria a asigurat-o pe Bianca de faptul că ea nu are nici un fel de atașament amoros cu milionarul.