Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare iminentă. 

Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf pare să fi ajuns la final, după luni întregi de speculații în privința unui posibil divorț. Zvonurile rupturii au apărut în urmă cu câteva luni, atunci când au apărut și informații conform cărora antrenorul Universității Craiova ar fi într-o relație cu o altă femeie. 

Deși nu a fost în niciun moment confirmată relația, Reghecampf și Corina, presupusa iubită a acestuia, ar fi făcut deja un pas important. Conform Fanatik, cei doi ar aștepta un copil împreună, femeia fiind însărcinată în trei luni. 

Mai mult, sursa citată informează că antrenorul ar lua în calcul șansa de a se recăsători imediat cu cea cu care formează un cuplu și i-ar fi transmis Anamariei că își dorește cât mai repede un divorț. 

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan și-a păstrat, în continuare, imaginea de soție iubitoare și uimită de informația primită.

Impresara a spus că nu știe nimic despre acest subiect și a precizat că nici soțul său nu i-a menționat nimic despre Corina Bilcon sau despre o posibilă sarcină a ei.

Anamaria Prodan chiar a declarat că ea nu citește presa și nu știe cine e „fata asta”. Mai mult, ea a afirmat că nu înțelege de ce este atât de multă atenție asupra Corinei Bilcon.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm?

Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan în momentul în care FANATIK a anunțat-o ca Laurențiu Reghecampf urmeaza să devină, din nou, tată… dar cu altă femeie!