Înainte să facă publică vestea că iubeşte din nou, Cristi Borcea și-a lăsat fosta soție să se descurce pe cont propriu în Statele Unite. Afaceristul și-a lichidat toate societățile din America la care era asociat cu fosta parteneră de viață.

Alina Vidican deținea poziții cheie în patru companii înființate în Miami: Acb USA Porperties Inc (după inițialele Alina Cristian Borcea), Acb USA LLC, Transpeco LLC (după numele companiei de butelii deținute de Borcea în România) și Aivid USA LLC.

Lovitură pentru Alina Vidican

Toate cele patru companii, din care primele trei apar în acte ca fiind conduse de Cristi Borcea, sunt în acest moment inactive. Borcea a decis să-și închidă toate afacerile pe care le deținea în Statele Unite, mai ales că recent a reușit să vând și apartamentul de 3 milioane de dolari, de pe malul oceanului, unde locuise înainte Alina Vidican, scrie Wowbiz.ro.

Însă, primește lunar o pensie alimentară de aproximtiv 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii. De asemenea, ea a primit la divorț cheile unei vile situate lângă Miami și un restaurant extrem de popular cu specific românesc și italian, situat tot în Hollywood, Florida.

Blondina şi-a refăcut viaţa alături de un milioanar tânăr, cu care s-a afișat la un eveniment organizat de iubitorii de mașini marca Ferrari. Despre noul partener al Alinei Vidican nu se știu prea multe până în acest moment. Presa a scris despre el că s-ar numi Claude și că ar fi un milionar cu origini braziliene.