Alina Pușcău a fost depistată pozitiv cu coronavirus! Actrița trece prin momente greu de imaginat pentru oricine, având dureri îngrozitoare din cauza COVID-ului. Aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj pentru toți cei care o urmăresc în mediul online, prin care povestește clipele de groază prin care este nevoită să treacă de când a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Vedeta mărturisește că virusul îi atacă toate organele, că are dureri infernale, vărsături și că abia se poate ridica în picioare. Frumoasa actriță îndeamnă pe toată lumea să se vaccineze anti-coronavirus, ca să nu pățească la fel ca ea.

Alina Pușcău a izbucnit în lacrimi, spunând că virusul i-a afectat plămânii și rinichii, că abia poate respira.

“Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă.

Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău, plângând.

Actrița a mărturisit că virusul o distruge pe interior: „Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii.

Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”.