Mădălin Voicu a fost jignit recent de Fulgy, fiul Clejanilor, iar acum vine și replica din partea politicianului. După ce l-a acuzat că nu știe să cânte, violonistul a reacționat, menționând că a discutat deja cu Ioniță de la Clejani pe marginea acestui subiect.

Fulgy de la Clejani nu iartă pe nimeni dintre cei care discută despre el. Astfel, în vizorul lui a intrat recent și Mădălin Voicu. În stilul caracteristic, fiul Clejanilor a spus cuvinte grele la adresa politicianului.

Mădălin Voicu, jignit de Fulgy: „Nu știe nimic cu vioara’

Fulgy a ținut să precizeze cât de dezamăgit este de violonist și a lansat un atac furibund la adresa sa, acuzându-l că nu știe să cânte.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de c%$#&? Așa vorbești tu la Antena 3?

Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine. Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie (…)’, spunea Fulgy pe Instagram.

Mădălin Voicu, reacție după ce a fost jignit de Fulgy

Replica lui Mădălin Voicu nu a întârziat să apară. Politicianul a precizat, totuși, că nu-i poate răspunde cu aceeași monedă tânărului, fiind de părere că ar avea nevoie de un tratament potrivit.

Mădălin Voicu a subliniat că nu s-a simțit deranjat de comentariile făcute la adresa lui și că îi este milă nu doar de Fulgy, ci și de părinții lui. Mai mult, violonistul a povestit că a fost sunat de către Ioniță de la Clejani, care și-a cerut scuze în numele fiului său.

Mădălin Voicu: „Primi vinovați sunt părinții’

Mădălin Voicu este de părere că, în cazul lui Fulgy, o mare parte din vină o poartă părinții. Mai mult, el a subliniat că se teme de ce ar putea face fiul Clejanilor pe viitor, dacă va fi lăsat în continuare în pace.

„Primii vinovați sunt părinții. Fulgy este o persoană bolnavă. Medicii trebuie să-i ofere tratamentul adecvat. Nu am simțit niciun fel de revoltă față de ce a spus despre mine. Am fost, totuși, un pic mirat, pentru că aici este vorba și de etnie, eu sunt cunoscut ca «șeful țiganilor», dar asta este.

Îmi este frică de ce va ajunge să facă peste un an, doi dacă va fi lăsat, în continuare, în pace. Mi-e milă de el, dar și de părinții lui. Nu-i poți răspunde cu aceeași monedă unui om bolnav. Tatăl lui m-a sunat, și-a cerut scuze în numele lui. Nu doar el, ci și alte persoane’, a spus Mădălin Voicu pentru cancan.ro.