Majda Abolumousha pleacă de la Antena Stars! Care sunt motivele care au determinat-o pe vedetă să își încheie socotelile cu postul tv

Este anul schimbărilor, iar vedetele au ținut locul fruntaș în acest sens. Una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din cadrul postului Antena Stars a decis să încheie colaborarea cu televiziunea.

Majda Abolumousha pleacă de la Antena Stars! Care sunt motivele care au determinat-o pe vedetă să își încheie socotelile cu postul tv

Vestea că Majda a hotărât să încheie un capitol al vieții ei care a adus-o foarte aprope de telespectatori și care totodată i-a adus notorietate, a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că fanii ei nu o vor mai putea urmări în cadrul matinalului prezentat până de curând alături de Dima Trofim.

A semnat cu alt post tv?

Majda a decis în mod suprinzător la doar câteva luni după ce fostul ei coleg de emisiune, Cristi Brancu a fost dat afară de la Antena Stars să plece. Cei doi au format un cuplu profesional reușit pe sticlă, ținând telespectatorii aproape seară de seară în cadrul emisiunilor Agentia Vip.

Chiar dacă după plecarea lui Brancu, Majda s-a alăturat unui alt proiect al postului se pare că lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit vedeta. Alături de Dima Trofim focoasa mulatră a fost ulterior realizatoarea unei emisiunii de tip matinal. Mesajul că Majda urmează să iasă din acest proiect tv și implicit să părăsească postul a fost unul complet neașteptat. Acesta a fost făcut pe rețelele de socializare.

Majda Abolumousha pleacă de la Antena Stars! Care sunt motivele care au determinat-o pe vedetă să își încheie socotelile cu postul tv

În anunțul plecării, Majda are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei loc de muncă. Aceasta a ținut să își felicite întreaga fostă echipă. Cu toate acestea, prezentatoarea a dorit si să precizeze că în curând o așteaptă un nou drum. De aici mulți dintre internautii care o urmăresc au considerat că Majda ar fi semnat deja un nou contract cu un alt post de televiziune. Vedeta nu a menționat însă nimic deocamdată în acest sens.

”Va doresc să aveți oameni care să creadă în voi așa cum am avut eu și parte de susținere necondiționată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, așa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să va ofer întotdeauna emoție și iubire.” a scris această pe Facebook.

Are o afacere în sfera gastronomiei

Majda Aboulumosha a intrat în televiziune în urmă cu doi ani, timp în care a fost fidelă de contract postului Antena Stars. Chiar dacă în paralel ea deține o afacere din sfera gastronomiei, prezentatoarea s-a dedicat în cea mai mare măsură a timpului proiectelor sale tv.

Desi este mereu o fire pozitivă și zâmbitoare, viața Majdei nu a fost deloc una ușoară. Vedeta a fost părăsită de tată încă de când avea 1 an, fiind crescută doar de către mama ei. Anii au trecut însă și ea a reușit să își întâlnească tatăl după îndelungi căutări. Viața i-a dat însă o nouă lovitură puternică, atunci cand ea a ales același drum precum cel al mamei ei de a-și crește fiica singură.