Maluma, imagini rare cu mama și sora sa! Cum arată familia artistului: ”Le ador”

Maluma a publicat o fotografie de familie în mediul online.

Maluma, imagini rare cu mama și sora sa! Cum arată familia artistului: ”Le ador”

Maluma este unul dintre cei mai de succes artiști din întreaga lume! Deși duce o viață prosperă acum, în care femeile roiesc în jurul său, Maluma este unul dintre cei care au plecat de jos. Astfel nu este de mirare că are atât de mulți fani în toată lumea, o lume în care povestea de viață este la fel de importantă ca și talentul.

Reușind să ajungă la un nivel la care alții doar visează, artistul de talie internațională nu a uitat de unde a plecat.  A înfruntat o viață plină de lipsuri în copilărie, iar familia acestuia a avut posibilități materiale reduse.

Însă aceste circumstanțe nu l-au împiedicat pe artist să devină unul dintre cele mai apreciate celebrități din lume. Cu zeci de milioane de fani în mediul online, Maluma se bucură de o popularitate imensă.

Totuși, susținut de propria familie, Maluma a reușit să iasă din tipare și să se ridice deasupra fostei sale condiții. Cu acest suport la care s-au adaugat talentul si carisma sa, artistul a fost elevat într-un mod meteoric în lumea muzicii. Însă, dupa cum susține și el, ceea ce l-a propulsat printre oamenii de mare succes au fost munca, dedicarea și pasiunea pe care o are pentru muzică.

Conform unor surse, tatăl lui Maluma a fost cel care și-ar fi dorit ca fiul său să urmezeze un alt drum în viață, diferit de acela de artist. Se pare că acesta l-ar fi văzut pe fiul său mai degrabă în postura de fotbalist. După cum se vede, viața a avut un cu totul alt plan.

Maluma își iubește foarte mult familia

Maluma, imagini rare cu mama și sora sa! Cum arată familia artistului: ”Le ador”

Maluma nu a uitat niciodată de unde a plecat și pune foarte mult preț pe familia sa. Nu cu mult timp în urmă, artistul a publicat în mediul online o fotografie extrem de emoționantă în care este alături de două dintre cele mai importante femei din viața lui. Este vorba de mama și de sora sa.

De asemenea, mesajul emoționant pe care l-a scris în dreptul fotografiei face cât o mie de cuvinte.

„Familia: acea comoară neprețuită pe care ne-a dăruit-o viața. Ador acese păpuși.”, a fost mesajul lui Maluma, de pe Instagram.