Mama Deliei, probleme grave de sănătate. Femeia s-a operat la mână: „Ceva nu e bine”

Gina Matache nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Mama Deliei, probleme grave de sănătate. Femeia s-a operat la mână: "Ceva nu e bine"

Mama Deliei, Gina Matache, are grave probleme de sănătate. Femeia a suferit o intervenție la mână, care a fost destul de grea și care a durut-o extrem de tare. Totul s-a întâmplat în urmă cu un an, dar ea nu și-a revenit nici măcar acum. Femeia nu s-a recuperat așa cum ar fi trebuit și suferă dureri groaznice și acum. Este conștientă de faptul că ceva nu a fost făcut bine și nu operația respectivă nu se vindecă așa cum ar trebui.

Mama Deliei, probleme din cauza operației

Fanii ei, dar și ai fiicelor sale și-au făcut multe griji pentru ea. Este recunoscătoare, cel mai probabil, pentru susținerea pe care o primește din partea lor. În plus, ea este extrem de sinceră și vorbește deschis despre toate problemele din viața ei.

În plus, mama Deliei, a dat de înțeles că recuperarea este un adevărat chin pentru ea. Gina a trecut prin momente dificile, iar efectele operației se simt chiar și acum. Au fost niște clipe de coșmar, iar efectele intervenției se resimt chiar și acum, deși au trecut luni buni de atunci. Chiar dacă nu i-a fost mereu ușor, artista își păstrează mereu zâmbetul pe buze. A avut momente în care a simțit că va ceda, dar nu s-a lăsat și a mers mai departe. A dat dovadă și de faptul că este o femeie puternică și o mamă exemplu. Mulți visează să aibă alături o mamă ca ea, așa că fiicele sale, Delia și Oana, sunt doi copii norocoși.

Mama Deliei, probleme grave de sănătate. Femeia s-a operat la mână: "Ceva nu e bine"

Recent, mama Deliei a fost invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”, unde a dat un interviu de excepție. Acolo, ea a vorbit și despre problemele prin care este nevoită să treacă din cauza operației.

“Nici acum nu pot să mă laud. Nu e ceea ce mă așteptam eu. Mă așteptam ca mâna să funcționeze în parametri normali. Se pare că așa va rămâne… Nu prea pot să folosesc mâna foarte bine. Primele degete… nu știu ce prind, nu am sensibilitate la ele. Ceva nu e bine, dar încerc să nu mă mai gândesc, poate durează mai mult recuperarea”, a declarat mama Deliei la “Antena Stars”.