Dani Prințul Banatului a rămas fără mamă, la doar un an după ce și tatăl lui a murit.

Mama cântărețului Dani Prințul Banatului s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi. Cântărețul și-a anunțat fanii de tragdie printr-o fotografie care-l arată plângând la căpătâiul femeii aflate pe patul de moarte.

”Un an și 2 luni. Atât a rezistat tăticul meu fără soția lui. Cu 2 ore în urmă, mama a ales să nu mai stea fără el…”, a scris Dani Prințul Banatului pe contul lui de socializare.

Deși șocantă, imaginea i-a impresionat pe apropiații cântărețului, care s-au grăbit să-i transmită acestuia mesaje de condoleanțe. În doar 10 minute, Dani a primit peste 200 de comentarii la fotografia respectivă.

Anul trecut, Dani Prințul Banatului a anunțat tot printr-un mesaj pe Facebook, că a rămas orfan de tată. ”Am rămas fără tată!!! Dumnezeu să te ierte, tăticul meu bun și drag!!!”. După câteva ore, el a revenit cu o altă fotografie realizată în locul în care bărbatul a murit.

” Locul unde tăticul meu scump și drag și-a dat ultima suflare”, a scris Dani pe Facebook. Ulterior, el a făcut live și de la slujba de înmormântare a părintelui său.

De altfel, cântărețul pare să fie urmrăit de un adevărat blestem în plan personal.

În urmă cu doi ani, înainte să-și piardă părinții, el a divorțat de soția lui, Adelina, cu care are un copil. Ulterior, cei doi s-au împăcat iar în prezent au o relație foarte bună.

Dani Prințul Banatului s-a bătut cu Dani Mocanu și Stelian Ogică

Dani Prințul Banatului, pe numele lui real Ivan Florinel Daniel, este un cunoscut cântăreț de manele și muzică de petrecere originar din zona Timișoarei.

El a devenit cunoscut pe plan național nu doar datorită melodiilor pe care le interpretează ci și prin câteva scandaluri memorabile pe care le-a avut chiar în platoul unor emisiuni de televiziune.

În urmă cu 6 ani, cântărețul s-a bătut cu Dani Mocanu chiar în studio, iar câteva luni mai târziu a fost la un pas să repete episodul însă adversar i-a fost celebrul Stelian Ogică, supranumit ”Spaima Loteriei”.

În 2018, Dani Prințul Banatului a cântat la nunta cunoscutului interlop orădean Romi Neguș, acolo unde naș a fost Mircea Nebunu, șeful Clanului Sportivilor din București. Ulterior, nașul și finul s-au certat iar la începutul acestui an au fost la un pas să declanșeze cel mai mare război interlop din ultimii ani, după ce Neguș a plecat cu câteva sute de oameni spre Capitală, fiind oprit în ultimul moment de polițiști.