Mama lui Edward Sanda, părere despre Cleopatra Stratan. Ce a declarat femeia, după logodna fiului ei
in

Mama lui Edward Sanda, părere despre Cleopatra Stratan. Ce a declarat femeia, după logodna fiului ei

Edwarda Sanda și Cleopatra Stratan s-au logodit.

Mama lui Edward Sanda, dar și părinții Cleopatrei Stratan au avut ceva de zis despre logodna copiilor lor. Zilele trecute, chiar de majoratul artistei, ea a avut parte de o surpriză de proporții chiar din partea iubitului ei. Undeva după miezul nopții, cântărețul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri și este mai fericită ca oricând.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de doar 8 luni, dar știu ce vor să facă pe viitor. Au planuri mari, deși mulți spun că sunt doar niște copii. Se iubesc enorm, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Vor să își petreacă tot restul vieții împreună și deja fac multe lucruri în acest sens.

Mama lui Edward Sanda a spus ce crede despre Cleopatra

Artiștii sunt extrem de fericiți împreună și se bucură de toată susținerea din partea fanilor. Nu doar fanii sunt alături de ei, ci și părinții care i-au susținut încă de la început. Aceștia au fost mereu de acord cu relația lor și cu toate deciziile pe care le-au luat pe parcurs. Recent, mama lui Edward Sanda a spus tot ce crede despre iubita fiului ei, Cleopatra Stratan.

”Orice mamă de baiat și-ar dori o fată cum e Cleopatra. Este o fată cu un suflet senin și frumos”, a declarat mama lui Edward Sanda.

Mama lui Edward Sanda, părere despre Cleopatra Stratan. Ce a declarat femeia, după logodna fiului ei

Artista a declarat că el este bărbatul alături de care vrea să traiască mereu, sufletul ei pereche. Știe că sunt făcuți unul pentru celălalt și au foarte multe lucruri în comun.

Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături. Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan.