Mama Oanei Roman dusă de urgență cu salvarea la spital! Vedeta este în stare de șoc!

Fosta prezentatoare trece prin momente critice! Ea a dezvăluit pentru urmăritorii de pe Instagram ce se întâmplă cu mama ei.

Oana Roman, mesaj subtil la adresa "Queridei". Ce i-a transmis Oanei Zăvoranu: „Judecata este doar în instanță”

Oana Roman are parte de cele mai crunte momente. Mama ei, ființa de care este atât de apropiată a fost dusă de urgență cu ambulanța la spital. Fără să stea pe gânduri, vedeta a demarat în trombă prin traficul bucureștean pentru a ajunge personal la unitatea spitalicească si a discuta cu medicii despre starea Mioarei Roman.

Oana îngenuncheată de durere

Fiica lui Petre Roman a publicat pe Instagramul ei o imagine din trafic în care anunță vestea șocantă. Oana a precizat că se află la volan la ora respectivă fiind de fapt pe urmele salvării care o transportă pe mama ei la spital. Mesajul redactat de fosta prezentatoare odată cu vestea trista este unul cât se poate de emoționant.

Oana îi îndeamnă pe internauți să fie mai buni cu cei din jur și să se raporteze altfel la situațiile care le apar în cale având în vedere că viața este destul de scurtă și imprevizibilă.

Mama Oanei Roman dusă de urgență cu salvarea la spital! Vedeta este în stare de șoc!

 

„Prima oară când nu văd luminițele sau nu mă impresionează și mă înnebunește traficul pentru că disper să ajung la spital după mama care e în salvare. Iubiți-vă. Iubiți și uitați orice răutate.Viața e imprevizibilă.” , a scris Oana pe Instastory.

Mioara Roman locuiește alături de fiica ei de mai bine de 3 ani. Fosta soție a lui Petre Roman și-a pierdut locuința după ce aceasta a fost retrocedată statului. După procese îndelungate mama Oanei a fost nevoită să evacueze imobilul în care a trăit o viață. Părăsită de soț și rămasă pe drumuri, Mioara Roman a locuit alături de fiica și de ginerele ei.

Dacă la început întreaga familie s-a înghesuit într-un apartament cu 3 camere, Oana a fost cea care a luat taurul de coarne și a decis să facă pasul cel mare pentru a-și achiziționa o casă. Într-un timp record, vedeta a semnat actele de vânzare cumpărare și a început amenajările pentru noua reședință poziționată în Pipera.

Fosta prezentatoare a avut grijă să îi rezerve mamei ei un spațiu generos din locuință unde aceasta să locuiască și să se poată desfășura. Oana i-a amenajat celei care i-a dat viață inclusiv un birou unde soția fostului premier redacta.

Vedeta a povestit public despre faptul că mama și soțul ei, Marius Elisei nu au o relație extrem de bună. Oana susține că deseori între cei doi apar mici conflicte însă aceasta consideră că sunt firești într-o familie. Fiica lui Petre Roman și-a lansat recent o colecție de haine pentru a face față cheltuielilor în perioada de pandemie.