Mara Bănică se afla pe lista celor mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Ea duce o viață de lux la care mulți doar visează. Poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește și se bucură din plin de succes. Ea locuiește într-o zonă bună a Capitalei într-o casă boirească. Ei bine, are o locuință luxoasă, spațioasă. În plus, se laudă cu o serie de obiecte extrem de interesante și cu o bibliotecă unică. Pe lângă toate acestea, vedeta are și o oglindă veche, pe care a recondiționat-o tatăl ei și la care ține mult.

Anul acesta a fost unul plin de schimbări în viața Marei Bănică. A fost și este o perioadă complicată din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, 2020 a fost și unul plin de surprize pentru jurnalistă.

Mara Bănică va purta ochelari

A avut parte de multe surprize și chiar a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Pe la jumătatea lunii iunie, ea a postat primele imagini cu inelul. Apoi, a dat chiar și o serie de declarații despre momentul care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Mara Bănică are probleme de sănătate. Ce diagnostic a primit vedeta: “Vine o vreme când te pocnește viața fix în ochi”

Este o femeie împlinită, dar ca orice om mai are și probleme. Zilele acestea, ea a mers să fie consultată de un medic oftalmolog, după ce a remarcat că nu mai vede bine scrisul atunci când citește.

A făcut toate testele de vedere necesare, iar la final a primit un diagnostic la care nu spera. Acum, ea este nevoită să poarte ochelari, fie că îi convine sau nu această idee. Și-a căutat ochelarii potriviți și a ajuns să cumpere unii cu o ramă neagră și un design șic.

“Vine o vreme când te pocnește viața fix în ochi, cum s-ar spune. De astăzi, port ochelari la citit. 🙂 Mulțumesc celor de la Lensa pentru ajutor!”, a scris Mara Bănică pe contul ei oficial de Instagram, unde ține legătura cu fanii ei.