Mara Bănică, foc și pară după ce s-a spus că ar fi murit: ”Sună prietenii pe la mama”

Cum a reacționat Mara Bănică, după ce s-a scris că și-a pierdut viața.

Mara Bănică, foc și pară după ce s-a spus că ar fi murit: ”Sună prietenii pe la mama”

Mara Bănică a fost una dintre victimele știrilor false. Despre frumoasa jurnalistă s-a spus de mai multe ori că ar fi murit. Fanii vedetei, dar și familia și-au făcut extrem de multr griji pentru ea. Nici măcar vedetei nu i-a venit să creadă tot ce s-a spus despre ea. Nu a mai suportat toate aceste zvonuri false, așa că a luat atitudine.

Jurnalista s-a enervat foarte tare, când a văzut știri în care se spunea despre ea că și-ar fi pierdut viața. Din fericire, ea nu a pățit nimic și chiar duce o viață de vis. Mai mult de atât, nu îi lipsește nimic și nu are probleme de sănătate, așa că admiratorii ei nu au de ce să se teamă. Vedeta este bine, chiar dacă se scriu lucruri rele despre ea.

Mama Marei Bănică s-a îngrijorat pentru fiica sa

Despre mai multe persoane publice de la noi s-a spus de-a lungul vremii că au decedat sau că au fost implicate în accidente. Acum ceva timp, două dintre victimele acestor zvonuri au fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Artistul a lămurit repede situația și a postat un mesaj pe Instagram, în care le spunea susținătorilor că nu li s-a întâmplat nimic.

Mara Bănică, foc și pară după ce s-a spus că ar fi murit: ”Sună prietenii pe la mama”

De curând, o altă știre legată de moartea Marei Bănică a circulat pe internet. Prezentă în platiul Acces Direct, jurnalista a decis să pună capăt întregii situații și s-a enervat la culme. Se pare că a deranjat-o cel mai tare faptul că prietenii mamei sale o sună să o întrebe despre acest subiect delicat, iar ea se sperie foarte rău. Nu i se pare deloc în regulă tot ce se întâmplă și speră ca totul să înceteze.

”Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regula.”, a spus Mara Bănică la Acces Direct!