Margherita de la Clejani, planuri serioase de viitor. Vedeta, anunț neașteptat despre sarcină: ”Un an foarte bun, productiv”

Margherita de la Clejani a învățat ceva anul acesta.

Margherita de la Clejani, planuri serioase de viitor. Vedeta, anunț neașteptat despre sarcină: ”Un an foarte bun, productiv”

Margherita de la Clejani a avu un an plin de probleme, dar nu s-a dat deloc bătută. Vedeta a dispărut o vreme de pe internet. După o pauză lungă ea și-a făcut revenirea, dar nu așa oricum. Fiica Clejanilor le-a făcut fanilor o serie de dezvăluiri de senzație, iar acestora nu le-a venit deloc să creadă. Atunci când se așteptau mai puțin, ea a vorbit despre sarcină. Este oare frumoasa vedetă gata să devină mamă?

Anul acesta a fost unul foarte, foarte greu pentru fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Ea a fost implicată în mai multe scandaluri. La începutul anului, ea a fost implicată într-un accident rutier de pe urma căruia a avut foarte mult de suferit. La ceva timp după, vedeta a amenințat două femei. Nu i-a păsat de toate acestea și și-a văzut de treaba sa în continuare.

Marga a avut un an bun

Ea are planuri serioase de viitor. Recent, ea a fost invitată într-o emisiune TV și a vorbit despre familia sa frumoasă, dar și despre sarcină. Are de gând să devină mamă în viitorul apropiat, dar nu a dezvăluit și când anume se va întâmpla acest lucru. Chiar dacă a avut multe de îndurat anul acesta, Marga susține că a fost un an productiv și tare bun.

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a declarat ea.

Margherita de la Clejani, planuri serioase de viitor. Vedeta, anunț neașteptat despre sarcină: ”Un an foarte bun, productiv”

Margherita de la Clejani recunoaște că a făcut multe greșeli pe parcursul acestui an. Vedeta a vorbit, de asemenea, și despre necazurile pe care le-a cauzat. Este de părere că și-a a ales prietenii, dar și anturajele greșite și a avut de suferit din acest motiv.

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”, a mai zis ea.