În platoul emisiunii Xtra Night Show, interpreta de muzică populară a vorbit despre ce a motivat-o să-și opereze sânii, despre simptomele post-operatorii, dar și despre fosta ei relație cu Dacian Varga.

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

„Am considerat că nu am fost compatibili”, a spus despre fosta relație. „Am stat un an, dar am văzut că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu veneam și dintr-o relație în care toată lumea era împotriva mea. (…)

Chiar nu îmi doream o relație, a fost așa: «hai să încerc». Iar apoi am decis să oficializez totul când voi găsi omul potrivit, și uite că l-am găsit, e ca și luat”, a mărturisit Maria Constantin. În prezent, solista formează un cuplu cu Robert Stoica.

„Noi femeile sperăm întotdeauna la acea dragoste perfectă din filme. Iată că eu mi-am găsit-o, până la urmă”, mai spunea Maria la începutul anului acesta. În relația cu Robert, interpreta de muzică populară a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, a mărturisit Maria în emisiunea Teo Show. Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment.