Maria Constantin iubește din nou, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Zilele trecute, cântăreața s-a afișat pentru prima dată cu noul ei iubit. Cei doi păreau mai fericiți ca oricând, iar imaginile au făcut furori pe internet. Cu toate acestea, ea nu a vrut să se afle de relația sa.

Artista a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Vrea ca lumea să o cunoască și să o iubescă pentru piesele sale. Nu își dorește ca atunci când lumea o caută pe Google să apară știri despre relațiile sale, ci piesele pe care le lansează. De data aceasta, însă, nu a putut evita asta.

Maria Constantin: „Mi-aș dori o nuntă restrânsă”

Maria Constantin   este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte piesele sale. S-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile și talentului său. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge imediat la inimile fanilor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a visat mereu la o familie. Își dorește, de asemenea, să aibă și mulți copii. Din păcate, până acum nu a găsit bărbatul perfect care pe viitor să îi ofere toate aceste lucruri după care tânjește atât de mult.

Maria Constantin, adevărul despre cererea în căsătorie. Se mărită sau nu artista: „Mi-aș dori o nuntă restrânsă”

„Momentan, chiar nu este vorba despre lucrul acesta și consider că trebuie să avem un timp înainte de a face un pas atât de important, mai ales că am trecut prin atâtea experiențe la început frumoase, după care atât de urâte, care m-au zdruncinat destul de mult”, a spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni tv.

Când fanii ei se așteptau mai puțin, cântăreața a dat o serie de detalii uimitoare despre noul ei partener de viață. Mulți sunt curioși dacă ei au planuri de nuntă, iar ea nu a ezitat să ofere un răspuns nici de data aceasta. Se pare că momentan nu se pune problema de asta, mai ales că relația lor este abia la început.

„Nu a existat nicio cerere în căsătorie, las totul să decurgă frumos. Nu exclud posibilitatea, pentru că dacă lucrurile merg bine, până la urmă ăsta e sensul vieții. Îmi doresc o familie, îmi doresc copii. Dacă va fi să se întâmple la un moment dat, nu știu dacă mi-aș dori o nuntă mare. Mi-aș dori să fie ceva restrâns, cu prietenii apropiați”, a adăugat vedeta.