Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Artista este recunoscută pentru vocea sa inconfundabilă. Ea a intrat în atenția publicului din nou, după ce a colaborat cu Viorel Stegaru. Mulți dintre fanii ei de acum au spus că nu au auzit de ea până atunci. Acum, ei îi ascultă piesele și o susțin la orice pas.

Oricât de ocupată ar fi, cântăreața își face mereu timp pentru internauți. Postează aproape zilnic Story-uri prin care le povestește acestora ce mai face. Ea obișnuiește să fie și extrem de sinceră cu ei, motiv pentru care ei o respectă și mai mult.

Maria Constantin s-a îndrăgostit din nou

În plus, ea poate afirma cu tărie că este o femeie împlinită, care se bucură de succes pe toate planurile. Maria Constantin nu doar că este o cântăreață excelentă, dar acum mai are încă un motiv de bucurie. Se pare că iubește din nou, iar vestea le-a umplut inimile de bucurie și admiratorilor ei din mediul online. Ea are chiar și planuri mari de viitor și se gândește la căsătorie.

„Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin iubește din nou! Vedeta plănuiește să se căsătorească: „Îmi doresc o..."

Ca orice femeie, artista vrea o familie și probabil va avea, la un moment dat, și copii. Zilele acestea, ea a mers la o cununie civilă unde a vorbit despre momentul în care va face și ea acest pas important. Acolo, nu a mers de una singură ci însoțită de noul ei iubit. Cântăreața a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. A preferat să iubească în spatele camerelor de filmat și nici acum nu a dat prea multe detalii despre cel care i-a furat inima.

„Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți, îmi doresc să îmbătrânesc alături de soțul meu, de copiii mei, asta îmi doresc!”, a mai spus ea.