Maria Constantin este mai îndrăgostită ca niciodată, iar acest lucru se poate vedea pe chipul ei. Vedeta iubește din nou, iar vestea aceasta i-a bucurat pe toți fanii ei. Se pare că nu se mai ascunde deloc. Recent, și-a scos noul iubit în lume fără să îi pese de privirile curioșilor. A defilat la brațul noului ei iubit, iar imaginile cu cei doi au ajuns imediat pe internet.

Ea este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte piesele sale. S-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile și talentului. Fiecare piesă pe care o lansează este pe gustul fanilor ei, care o ascultă de fiecare dată cu mare, mare drag.

Maria Constantin nu își mai ascunde iubitul

De când are un nou iubit, Maria Constantin pare alt om. Se vede că este mult mai fericită și că se bucură din plin de fiecare moment. Chiar dacă nu a trecut prin clipe fericite în trecut, ea și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze; cel mai frumos accesoriu.

Deși fanii cred că știu totul despre ea, cântăreața reușește să îi surprindă de fiecare dată. Vedeta a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața personală. Ea a preferat să nu discute despre problemele personale în public. Rareori și-a deschis inima în fața fanilor, iar declarațiile oferite recent i-au uimit pe toți.

Maria Constantin, primele imagini cu iubitul. Vedeta se gândește deja la căsătorie: ”Vreau o familie și mulți copii”

Ea a avut mereu succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. A fost, de asemenea, implicată în mai multe scandaluri din cauza relațiilor din trecut. Acum, toate acestea au trecut și este mai fericită ca oricând alături de noul său iubit, pe care l-a arătat lumii întregi.

”E mai frumos să aflați așa câte puțin. Sunt un om care vrea o familie și care își dorește mulți copii. Însă nu s-a îmbinat foarte bine cariera și familia, dar vom vedea ce o fi de acum încolo. Niciodată să nu spui niciodată. Nu m-a cerut nimeni deocamdată, vedem. Lucrurile astea nu vreau să le discut, ci de câțiva ani vreau să rămână doar pentru mine, pentru că am înțeles că viața personală trebuie să fie păstrată. O să se afle puțin câte puțin totul. Nu vreau să o țin la distanță. Dar viața personală se desfășoară acasă, în intimitate. Cea profesională vreau să se vadă. Nu vreau să discut despre viața mea personală, pentru că nu am mai acceptat nici în emisiunile tv”, a povestit Maria Constantin.