Maria Constantin este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată, după ce a lansat piesă alături de Viorel Stegaru. De atunci, ea a intrat în atenția tuturor, iar melodiile sale sunt peste tot. Este extrem de activă pe rețelele sociale și păstrează legătura cu fanii ei. Chiar dacă are un program extrem de încărcat, ea își face mereu timp pentru fanii ei.

În plus, ea nu ezită să le vorbească acestora și despre lucrurile mai puțin bune care i se întâmplă. Recent, ea a reușit să îi îngrijoreze serios pe internauți, după ce a postat o imagine care le-a atras imediat atenția.

Maria Constatin este de nerecunoscut

Frumoasa cântăreață a ajuns recent pe mâna medicilor. Se pare că artista se confruntă cu o formă de acnee severă. Toate acestea i se întâmplă din cauza măștii de protecție, care i-a atacat tenul și care a cauzat apariția coșurilor. Nu arată deloc bine și se teme pentru imaginea, de aceea a și decis să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Din câte se poate observa, Maria Constantin nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. De ceva timp, se luptă cu acneea pe care a dobândit-o, pentru că poarta masca de protecție în toate spațiile închise așa cum este și normal.

Maria Constantin, probleme grave cu tenul. Totul s-a întâmplat din cauza măștii de protecție / FOTO

Ei bine, are de gând să facă un tratament costisitor care o va ajuta să scape de imperfecțiuni. Tratamentul presupune o curățare a tenului pentru început, cu un aparat cu abraziune cu capat de diamant. Apoi, se va face acțiune de peeling, iar la final se va pune o mască hidratantă pentru regenerarea pielii.

„Am încercat să fac diverse combinații cu fructe, chiar și cu castraveți pentru că îmi aduc aminte de la bunica mea când curăța castraveții și îmi punea un capăt de castravete pe frunte și mă simțeam foarte relaxată. De riduri nu mi-at făcut atât de mari probleme pentru că sunt normale, nu-mi este rușine să-mi arăt vârsta.”, a declarat Maria Constantin.