Maria Constantin iubește din nou, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Zilele acestea, vedeta a fost surprinsă în public la brațul noului ei iubit. Părea că vedeta nu se mai ascunde, dar se pare că nu este mulțumită cu situația creată. Deși în imagini părea că este extrem de fericită alături de ea, fotografiile nu au fost deloc pe placul cântăreței.

Maria Constantin, nemulțumită de pozele alături de noul ei iubit

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și se bucură din plin de succes. Artistei i-a mers bine pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Ea a fost implicată în mai multe scandaluri din cauza relațiilor pe care le-a avut. Numele este asociat și acum cu Marcel Toader. Deși a trecut prin clipe grele, blondina nu a uitat să își păstreze mereu zâmbetul pe buze.

Maria Constantin a fost mereu rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Ea nu acceptat să apară la TV pentru a discuta depre probleme sale, ci doar despre muzică. Recent, ea a fost fotografiată în compania unui tânăr. Ea a refuzat să dea prea multe detalii despre noua ei cucerire, dar toată lumea a scris despre asta.

Maria Constantin, reacție acidă după ce au apărut imagini noul iubit: „Ne-au fotografiat foarte urât"

În plus, pe internet au apărut și o serie de imagini cu ei pe care le-a văzut și îndrăgita cântăreață. Acestea nu au fost deloc pe placul ei și nu a ezitat să spună acest lucru. I s-a cerut să își exprime părerea despre cele mai recente fotografii alături de Robert, cel care i-a furat inima. Ea nu s-a putut abține și a dat cărțile pe față.

„Nu vorbesc despre viața mea personală, asta ține de viața personală, ne-au fotografiat chiar foarte urât, am și zis că nu vreau să apară poze cu mine. Am și specificat, m-au pus și pus să dau și interviu. Nu aveau acordul meu. Eu am acceptat să mai apar la televizor doar pentru a vorbi despre muzică, nu despre viața mea personală, de aceea am avut și o pauză atât de mare în care nu am mai apărut pentru că nu vreau să fiu chemată să vorbesc lucruri intime. Nu vreau să mai fiu prezentă la emisiuni tv de genul. Nu contează cum se desfășoară viața mea personală, se desfășoară la mine acasă, nu contează ce este și cum este, este viața mea, în rest, prefer să nu mai apar altfel, ci doar ce ține strict de carieră.”, a spus Maria Constantin.