Maria Ilioiu, de nerecunoscut! A renunțat de tot la părul roșcat

Maria Ilioiu și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look.

Maria Ilioiu, de nerecunoscut! A renunțat de tot la părul roșcat

Maria Ilioiu nu încetează să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta face ravagii oriunde merge fie cu atitudinea ei de luptoare, fie cu înfățișarea ei. De data aceasta, fosta ispită de la Insula Iubirii a decis că o schimbare radicală de look ar fi mai mult decât binevenită. Zis și făcut! A renunțat complet la părul roșu ca flacăra. Iată ce a ales în schimb.

Maria Ilioiu este adepta schimbărilor radicale. După ce a ajuns în lumina reflectoarelor, fosta ispită a trecut de multe ori pragul saloanelor de înfrumusețare, dar și pragul cabinetului medicului estetician. Nu îi este teamă să recunoască faptul că își dorește să arate din ce în ce mai bine. Așa că ea caută să își îmbunătășească fizicul de la o zi la alta.

Bustul, nasul șu buzele sunt doar câteva părți ale corpului care au fost supuse la schimbări drastice. De data aceasta, Maria Ilioiu a optat pentru schimbarea culorii părului. A trecut de la colarea focului la… blond.

Însă nu vă panicați, căci este vorba doar de o perucă. Diva noastră reușește întotdeauna să-și uimească fanii, însă de data acesta schmbarea nu este definitivă. Trebuie să recunoaștem, de altfel, faptul că și acest look o prinde extrem de bine.

Maria Ilioiu, de nerecunoscut! A renunțat de tot la părul roșcat

Maria Ilioiu și-a schimbat look-ul și s-a făcut blondă

Și pentru că schimbarea este una la care nimeni nu se aștepta, dar și pentru că i-a plăcut foarte mult noua sa înfățișare, vedeta a împărtășit totul cu fanii săi de pe Instagram, deloc puțini la număr, care au rămas plăcuți surprinși.

Chiar dacă nu este o schimbare permanentă, Ilioiu se pare că este atât de cameleonică încât i se potrivește orice culoare a părului și orice coafură, căci la un moment dat, a apărut și cu părul scurt, fiind tot ceva de moment, căci ține prea mult la podoaba sa capilară ca să facă astfel de schimbări majore.