Maria Ilioiu și-a acoperit bustul cu steagul României! Fanii au pus-o la zid imediat: ”Îți bați joc de tricolor” / FOTO

Maria Ilioiu a șocat din nou tot internetul cu isprava sa.

Maria Ilioiu și-a acoperit bustul cu steagul României! Fanii au pus-o la zid imediat: ”Îți bați joc de tricolor” / FOTO

Maria Ilioiu nu are limite, se pare! Roșcata a ținut neapărat să sărbătorească ziua de 1 Decembrie așa cum se cuvine, însă în propriul stil caracteristic! Când au văzut imaginea, fanii au rămas de-a dreptul blocați și i-au atras imediat atenția fostei noastre ispite.

Maria Ilioiu are niște forme extrem de apetisante, care înnebunesc orice bărbat. Tunată din cap până-n picioare, frumoasa roșcată încinge atmosfera oriunde ar apărea. Chiar dacă sunt temperaturi cu minus afară, nu este problemă pentru Maria.

Formele sale super hot fac să crească temperaturile în orice termometru. astfel, ea nu a putut lăsa să treacă ziua României fără să nu o marcheze în vreun fel, așa că a făcut-o într-un mod prin care să o țină minte toată lumea!

Ce au spus fanii după ce Maria Ilioiu și-a acoperit bustul cu tricorolul

Maria Ilioiu a avut o idee unică, ce-i drept, atunci când a ales să-și acopere bustul cu steagul României. De obicei formele sale apetisante și tunate nu lasă loc de prea multă imaginație, cu atât mai mult de data aceasta când a oferit o asemenea priveliște de admirat.

În ciuda așteptărilor, mulți dintre fanii ei nu au fost prea încântați de ce a ales să facă Maria cu steagul României. Internauții s-au dovedit a fi extrem de deranjați de această situație, astfel că au acționat în consecință.

Maria Ilioiu și-a acoperit bustul cu steagul României! Fanii au pus-o la zid imediat: ”Îți bați joc de tricolor” / FOTO

Iată că s-au găsit și unii dintre ei care au postat niște mesaje mai acide, susținând că Maria Ilioiu nu face altceva decât să-și bată joc de tricolor. Pentru că cei care nu au gustat gestul ispitei au fost mulți, comentariile negative au început să curgă.

Maria Ilioiu n-a mai ieșit din casă din cauza problemelor cu tenul

Maria Ilioiu, ca orice femeie, și-a dorit, la un moment dat, să-și facă un tratament la nivelul feței în clinica pe care o frecventează toate vedetele de la noi. Zis și făcut! Ulterior tratamentului însă, Maria a avut parte de șocul vieții ei. Fața ei nu mai arăta deloc cum era înainte, tenul fiind într-o stare groaznică.

”Nu a arătat nimeni cum arăt eu, eu sunt de domeniul SF-ului. În lateral se vedea carne vie. De ce în restul vieții nu se vedea, și doar acolo? Durerile ca durerile, dar a trebuit să trăiesc patru luni de zile cu fața arsă. Am intrat în depresie, am încercat să mă machiez ca să mă văd și eu din nou frumoasă.”, a declarat ea.

„Am pierdut foarte multe. M-am chinuit să mă dau jos din pat. M-am dus la psiholog pentru prima oară în viață și mă bucur că m-am descărcat. Acum sunt bine, mi-a dat niște soluții să văd partea plină a paharului. Foarte multe zile am stat în casă, cu jaluzelele trase”, a mai zis vedeta.