Mario Fresh a fost surprins cu o frumoasă șatenă! Ce făceau cei doi în parcare / FOTO

Iubitul Alexiei Eram a fost fotografiat alături de o domnișoară misterioasă. Ce va spune iubita cântărețului?

Mario Fresh a fost surprins cu o frumoasă șatenă! Ce făceau cei doi în parcare / FOTO

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, are o relație cu Alexia Eram. Relația dintre cei doi părea că merge foarte bine, însă, cântărețul a fost surprins recent alături de o domnișoară necunoscută. Frumoasa șatenă și Mario și-au dat întălnire la o benzinărie din Capitală, în zona Barbu Văcărescu, conform Impact.ro.

Fostul concurent de la Asia Express și-a făcut apariția la volanul unui Golf 5, căruia i-a umflat cauciucurile în prezența domnișoarei care îl aștepta deja la locul stabilit. Deși Mario posedă un BMW de 30.000 de euro, tânărul a venit cu o mașină necunoscută. Șatena misterioasă este posesoarea unui bolid de lux în valoare de 100.000 euro.

Potrivit acelorași surse, iubitul Alexiei a parcat mașina cu care a venit și s-a urcat la volanul mașinii fetei care l-a și însoțit. Șatena s-a așezat în locul din dreapta al Mercedes-ului, iar Mario a demarat cu viteză, îndreptăndu-se către nordul Bucureștiului. Identitatea domnișoarei nu a fost dezvăluită până în acest moment, iar ea rămâne o enigmă.

Mario Fresh a fost surprins cu o frumoasă șatenă! Ce făceau cei doi în parcare / FOTO

Mario Fresh a părăsit Golden Boy Society

În toamna acestui an, trupa de șoc formată din Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh s-a despărțit. Lino și Mario au decis să își continue drumul fără „tatăl vitreg”. Iubitul Antoniei a mărturisit de nenumărate ori că, pe cei doi băieți îi consideră parte din familie.

Totuși, cearta dintre ei ar fi avut un motiv întemeiat. Fiica Andreei Esca și Antonia nu s-ar avea la inimă. Din această cauză, erau frecvent tensiuni la studio, în timp ce băieții înregistrau piesele lor de succes. Astfel, Velea l-ar fi rugat pe Mario să nu o mai aducă pe iubita sa atunci când pregătesc viitoarele proiecte. Se pare că băieții de la Golden Boy Society nu au ajuns la un punct comun.

Astfel, drumurile lor s-au separat, însă iubitul Alexiei Eram are numai cuvinte lăudabile la adresa lui Alex. Cântărețul a declarat că îi va rămâne veșnic recunoscător mentorului său.

„Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta… Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAŢĂ! #13”, sunt cuvintele frumoase pe care le-a transmis Mario Fresh pe contul lui de Instagram.