Mario Fresh și Alex Velea sunt la cuțite! Motivul real al certurilor dintre ei: ”Îi mulțumesc...”
in

Mario Fresh și Alex Velea sunt la cuțite! Motivul real al certurilor dintre ei: ”Îi mulțumesc…”

Vestea că Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden s-au certat a șocat internetul.

Mario Fresh și Alex Velea  s-au certat extrem de tare. Iubitul Antoniei este cel care i-a ridicat pe Lino Golden și pe iubitul Alexiei Eram. I-a tratat ca pe copiii lui și le-a oferit tot ce a avut mai bun. În plus, artistul a jucat și un rol extrem de important în cariera lor. I-a ajutat să se lanseze în muzică și i-a luat sub aripa lui protectoare. În plus, a fost alături de ei și i-a susținut când nimeni nu credea în ei. Nu a făcut diferența între copiii lor și cei doi tineri, cu care acum a rupt orice legutură

Mario Fresh și Alex Velea  au rupt prietenia

Artiștii avea o prietenie frumoasă, care dura de patru ani. De ceva vreme, Mario Fresh și Alex Velea nu au mai fost văzuți deloc împreună. Antonia și iubitul ei nici măcar nu au fost la ziua tânărului de naștere, motiv pentru care fanii au intrat la bănuieli.

La un moment dat, Abi Talent a vorbit despre motivul neînțelegerilor dintre ei. Din câte a povestit idolul adolescenților, ei s-ar fi certat din cauza iubitelor lor. Antonia nu o mai suporta pe Alexia Eram și i-ar fi zis iubitului ei să îi interzică lui Mario Fresh să o mai aducă la studio.

Mario Fresh și Alex Velea sunt la cuțite! Motivul real al certurilor dintre ei: ”Îi mulțumesc...”

În plus, ei au mers împreună în aventura vieții lor, în Asia Express. Erau extrem de apropiați și nimeni nu ar fi zis că se vor certa vreodată, dar lumea este plină de surprize. În ultima vreme, s-a tot scris despre ei și despre certurile dintre ei. Văzând toate acestea, Mario Fresh a decis să spună adevărul despre Alex Velea. Mărturisile au șocat pe toată lumea.

”Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul lui de Instagram.

 

Oana Radu a răbufnit pe Internet. Vedeta, enervată la culme de cei care-i critică aspectul fizic: ”Nu mă interesează”

Oana Radu a răbufnit pe Internet. Vedeta, enervată la culme de cei care-i critică aspectul fizic: ”Nu mă interesează”

https://www.instagram.com/iamvelea/

Alex Velea îl atacă pe Lino Golden! Ce i-a transmis este greu de crezut: ”Șerpișorule”