Mărturii halucinante ale soțului regretatei Stela Popescu. „Nimeni nu a avut grijă de ea!”

Au trecut trei ani decesul doamnei teatrului românesc și înca ies la iveală lucruri despre tragicul eveniment.Cel a vrut ca toataă lumea să știr cum și-a găsit Stela Popescu sfârșitul a fost chiar primul ei soț.

Stela Popescu a scris istorie în zona de teatru și comedie.Ani de-a rândul românii au aplaudat-o pe artistă și i-au urmărit rolurile cu sufletul la gură.Sălile de spectacol erau pline de ropote de aplauze dupâ fiecare interpretare a regretatei actrițe.

De altfel, aceasta a fost apreciată și pentru duetele de succes jucate alături de marstrul Alexandru Arșinel. Acum, la trei ani ce la trecere aîn neființă a Stelei Popescu unul fintre partenerii ei de viață face publice câteva mărturisiri cel puțin șocante conform impact.ro si playtech.ro

A fost datâ uitării încă dinainte să moară?

Dan Puican este recunoscut de publicul din România ca fiind primul soț al Stelei Popescu. Cu o carieră extrem de amplă în teatru, acesta a divorțat de actriță încă de când relația lor era la început. Cei doi fosți soți au rămas însă în relații foarte bune chiar și după separare. Chiar dacă nu mai erau o familie în momentul decesului regretate artiste, Dan Puican păstrează ïn continuare rânduielile bisericești în ceea ce o privește pe Stela.

„Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori…Mare păcat!”,

Mai exact, alături de soția lui, actorul si regizorul face anual parastas în urma căruia împarte pomană persoanelor nevoiașe.Chiar dacă pandemia limitează momentan acest gen de evenimente, maestrul alături de soția lui vor face tot posibilul să repete acest obicei.
Cu un regret vizibil, fostul soț al Stelei Popescu a mărturisit că îi par efoarte rău că actrița s-a stins în propria locuință singură, fără ca cineva să îi aprindă o lumânare. Mergànd inapoi pe firul evenimentelor, Dan Puican a prrcizat că poate să repereze în timp când s-ar fi petrecut tragica pierdere. Asta pentru că susține maestrul, Stela Popescu răspundea întotdeauna foarte repede la telefon, fapt care nu s-a mai întâmplat ultima dată.

„Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori…Mare păcat!”, a declarat acesta.

Stela Popescu a lăsat în urmă o avere considerabilă. Artista a reușit să strângă de-a lungul anilor sume importante pe care le-a investit în proprietăți imobiliare. Actrița avea pe nume casa din București a cărei valoare se ridică la 1 milion de euro, dar și o casă fe vacanța pe litoralul românesc, acolo unde regretata actriță își petrecea concediile de vară. De altfel, Stela își construise și o casă la munte. Conform legii, toate acestea au rămas moștenire urmașilor ei direcți, respectiv, Doina Maximilian, fiica adoptivă a acesteia.