Medicii se TEM! Ce BOALĂ „bate la ușa” Marii Britanii

Dr. John McSorley de la Asociația Britanică pentru Sănătate Sexuală și HIV a avertizat că o nouă criză a bolilor cu transmitere sexuală ar putea lovi Marea Britanie odată ce restricțiile de blocare vor fi ridicate și publicul va avea din nou o viață sexuală mai completă.

Medicii se TEM! Ce BOALĂ "bate la ușa" Marii Britanii

Medicii se tem că va exista o creștere uriașă a numărului de persoane care vor fi diagnosticate cu gonoree, odată ce blocajele se vor încheia în Marea Britanie.

Președintele Asociației Britanice pentru Sănătatea Sexuală și HIV (BASHH), dr. John McSorley, și-a exprimat temerile cu privire la o epidemie care ar putea pune stăpânire pe Londra odată ce pandemia de coronavirus va fi controlată.

De asemenea, expertul în bolile cu transmitere sexuală își face griji cu privire la o explozie a sifilisului, odată ce restricțiile sunt ridicate și întâlnirile sociale de natură sexuală revin la normal.

Dr. McSorley a cerut persoanelor care locuiesc în capitală să folosească timpul liber din lockdown pentru a se testa pentru bolile cu transmitere sexuală și pentru a primi tratament adecvat, dacă este necesar, pentru a evita o nouă criză de sănătate în lunile următoare.