Meghan Markle, criticată după ce a mărturisit că a pierdut o sarcină. Chrissy Teigen o apără pe ducesă!

După ce Meghan Markle a povestit că a pierdut o sarcină, au existat și persoane care au criticat-o pentru că nu a păstrat acestă experiență privată.

Meghan Markle, criticată după ce a mărturisit că a pierdut o sarcină. Chrissy Teigen o apără pe ducesă!
Meghan Markle, criticată după ce a mărturisit că a pierdut o sarcină. Chrissy Teigen o apără pe ducesă!

Recent, Meghan Markle a vorbit deschis despre experiența dureroasă prin care a trecut. După ce a suferit un avort spontan. Ducesa de Sussex a mărturisit că atât ea, cât și prințul Harry au fost devastați. Cu toate că au existat oameni care i-au lăudat curajul de a vorbi despre această pierdere, au fost și voci care au criticat-o.

Chrissy Teigen o apără pe Meghan Markle

După ce pe anumite rețele de socializare au apărut postări critice la adresa lui Meghan, modelul Chrissy Teigen, care la sfârșitul lunii septembrie a suferit un avort spontan, i-a luat apărarea ducesei. Chrissy Teigen a apărat eseul scris de Meghan Markle, după ce un jurnalist l-a criticat.

Modelul, în vârstă de 34 de ani, a intervenit la aproape două luni după ce a postat povestea sfâșietoare a pierderii lui Jack, pe contul ei de Instagram.

Teigen a fost criticată de oamenii care au simțit că fotografiile postate de pe patul de spitalul erau nepotrivite. Însă chiar și așa ea nu s-a ferit în a le spune criticilor exact ce credea despre părerile lor.

Meghan Markle, criticată după ce a mărturisit că a pierdut o sarcină. Chrissy Teigen o apără pe ducesă!
Foto: Page Six/ Getty Images

Ducesa a vorbit despre pierderea celui de-al doilea copil

Când Meghan a ales să împărtășească momentul devastator în care și-a pierdut cel de-al doilea copil, anumite persoane de pe Twitter au susținut că ducesa de Sussex ar fi trebuit să-și păstreze experiența privată.

Cu toate acestea, un jurnalist în mod special a atras atenția lui Teigen. După ce a spus că Meghan a scris „1.000 de cuvinte despre ea însăși”.

Modelul a răspuns: „Premiul de astăzi  pentru bucata absolută  de c***t merge la  Marco Giannangeli. Felicitări, bucată de ** t.”

Însă după o perioadă de timp ea a șters postarea de pe Twitter. Iar mai apoi a scris că îi pare rău pentru că a uitat că încerca să fie drăguță.

De asemenea, Chrissy Teigen care și-a ținut fanii la curent cu ceea ce simte, le-a mărturisit urmăritorilor că este în depresie, dar că are alături persoane care o ajută să-și revină.

În articolul din New York Times, Meghan a descris modul în care avortul spontan a venit într-o zi aparent normală din iulie, când schimba scutecul bebelușului Archie și avea crampe stomacale.

Ducesa a scris: „Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil, că îl pierd pe al doilea”.

Jameela Jamil, o prietenă a lui Meghan, a fost, de asemenea, printre cei care i-au luat apărarea. Ea a spus că cei care o critică pe ducesă pentru că a ales să vorbească, permit acestei culturi a tăcerii privind această problemă să continuie. În timp ce mulți oameni continuă să fie ,,într-o stare de rușine / vinovăție / singurătate /dezinformare”.