Chiar dacă acum Meghan și Harry sunt mereu în centrul atenției, CEO-ul unei organizații susține că acest lucru s-ar putea schimba. Republica este o organizație care militează pentru abolirea monarhiei și pentru ca Regina Elisabeta a II-a să fie înlocuită de un șef de stat democratic.

Meghan și Harry și-ar putea pierde popularitatea

Recent, CEO-ul organizației, Graham Smith, a declarat pentru Express.co.uk că ducele și ducesa de Sussex vor trebui să muncească dacă vor să mențină interesul oamenilor pentru că faima lor o să înceapă să scadă.

„Cred că Meghan și Harry sunt foarte disperați să rămână în lumina reflectoarelor. Vor să o facă în propriile condiții, în felul lor. Problema este că singura lor pretenție de faimă este că au fost regali.

Pentru că s-au îndepărtat, interesul pentru ei va scădea în următorii câțiva ani. Vor lupta pentru a menține oamenii interesați pentru că într-adevăr nu au nimic de oferit”.

Meghan și Harry sunt disperați să „rămână în lumina reflectoarelor”. Cine face aceste afirmații
Foto: Getty

Un comentator regal îl contrazice pe Graham Smith

Cu toate acestea, Richard Fitzwilliams a declarat pentru Express.co.uk că Meghan Markle și prințul Harry au multe de oferit, ca răspuns la afirmațiile făcute de CEO-ul organizației Republica. Acesta a declarat că deși cei doi se concentrează asupra unui viitor în America, încă mai au multe lucruri de făcut. Pe lângă acordul cu cei de la Netflix, cuplul vrea să lanseze și fundația non-profit Archewell.

„Nu sunt de acord că nu au nimic de oferit. Meghan este o activistă și sentimentele ei cu privire la distrugerea tabuurilor au fost evidențiate atunci când a vorbit recent atât de grafic și emoționant despre avortul ei. Face campanii pentru diversitate și egalitate de gen și vorbește atât de articulat, așa cum a făcut-o pentru absolvenții de liceu nu cu mult timp în urmă.”

Acesta a mai adăugat și că Harry o va sprijini și Meghan chiar ar putea intra în politică, subliniind că interesul pentru ei nu o să scadă. Oamenii vor fi în continuare fascinați, tocmai pentru că sunt regali.

„Unde nu sunt de acord în mod fundamental este că interesul pentru ei va scădea, cu siguranță nu se va întâmpla la nivel global sau în Statele Unite(…). Au o acoperire globală și acest lucru va continua.”

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle lor regale la începutul acestui an, iar acum cuplul locuiește în California împreună cu fiul lor Archie. Desigur, anumiți fani, dar și o parte dintre experții regali, i-au acuzat că au încălcat tradițiile regale în urma anumitor mișcări pe care le-au făcut în SUA.