Melania Trump arată cum împodobește Casa Albă. Ultimul Crăciun în calitate de Primă Doamnă

Tema aleasă pentru decorațiunile de Craciun din acest an este „America cea frumoasă”. Iată cum arată Casa Albă.

Intrând în luna decembrie și totodată în spiritul sărbătorilor de iarnă, la Casa Albă s-a muncit intens. Totul trebuie să arate perfect, iar Melania Trump s-a ocupat deja de acest aspect. Soția lui Trump a împărtășit cu publicul ei de pe Twitter cum a decorat pentru ultima dată în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite, reședința din Washington.

Tradiția ca Prima Doamnă să aleagă decorațiunile de Crăciun este respectată în fiecare an, iar aceasta este una dintre sarcinile care îi revin soției președintelui Statelor Unite ale Americii.

O cameră dedicată personalului medical

Conform New York Times, Camera Roșie din grandioasa clădire a fost decorată deosebit. Bradul din încăpere este ornat cu globuri lucrate manual și este dedicat medicilor care se luptă să salveze viețile puse în pericol încă de la inceputul pandemiei.

Acesta este considerat un gest nobil și foarte apreciat de americanii care îndrăgesc familia Trump. În Camera Albastră se află amplasat pomul de Craciun principal, care măsoară o înălțime de peste doi metri. Pomul oficial trebuie să ajungă până la tavan, iar în fiecare an candelabrul de acolo este îndepărtat de sărbători pentru a face loc copacului.

Potrivit Washingtonian.com, pentru a decora întreaga Casă, Melania Trump a primit ajutor din partea a 125 de voluntari veniți din toată țara. Au fost folosite pentru decor 17.000 de fundițe, 106 coroane, 3.200 de instalații luminoase, pentru un număr total de 62 de pomi.

Prima Doamnă, deloc încântată de sarcina din preajma sărbătorilor

Deși apare zâmbitoare în toate pozele în care prezintă decorul de la Casa Albă, Melania Trump nu este prea încântată de această tradiție.

Stephanie Winston Wolkoff, fosta prietenă a soției lui Donald Trump, a făcut publică o conversație telefonică pe care a purtat-o cu Prima Doamnă. Acolo se aude cum Melania se plânge de cât de multe treburi are și că se ocupă de acestea numai pentru că trebuie, nu că i-ar face plăcere.

„Cui naiba îi pasă de Crăciun și de decorațiuni?”, a mai spus Melania Trump.