Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa Vivianei Sposub. „Nu vrea decât să…”

Mihaela Rădulescu a pus-o la punct de noua iubită a lui George Burcea. Motivul se pare că este reprezentat de activităţile Vivianei în emisiunea „Ferma”.

Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa Vivianei Sposub. "Nu vrea decât să..."

Se încing total spiritele la Ferma. Mihaela Rădulescu o acuză pe noua iubită a lui George Burcea că nu se implică destul în emisiunea la Ferma. Aceasta o acuză că nu participă la nicio activitate şi că se pregăteşte să arate bine doar la televizor, acesta fiind doar interesul ei.

Mihaela Rădulescu nu a ezitat nicio clipă să  adreseze  un nou atac asupra Vivianei. Totul s-a întâplat în ediţia care a avut loc marţi seara, la Ferma.  Enervată la culmea de atitudinea iubitei lui Burcea, prezentatoarea emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu i-a reproşat acesteia că nu munceşte cât o fac ceilalţi şi că stă mult prea mult timp în interes personal.

În acelaşi context, Rădulescu i-a explicat că ştie că nu este un om rău, ci este de părere că Viviana nu s-a gândi niciodată la ceialţi, decât la ea şi la iubitul său, George Burcea. Ea îi spune că în mod normal, concurenţii ar trebui să o judece pentru astfel de atitudine şi chiar să o tragă la răspundere.

Mihaela Rădulescu o atacă pe Viviana Sposub

Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa Vivianei Sposub. "Nu vrea decât să..."
Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa Vivianei Sposub. „Nu vrea decât să…”

„Pe Viviana o doare la bască de mâncare, e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a explicat Mihaela Rădulescu în timpul emisiunii.

De altfel, Mihaela Rădulescu i-a mai explicat Vivianei că este normal să se implice indiferent de ce zi ar fi şi dacă îi este rău, să meargă acasă, deoarece nu are ce să caute în emisiune, în continuare. Mihaela este de părere că iubita lui Burcea a devenit mult prea alintată şi că se plânge mult prea mult. Astfel, prezentatoarea crede că în mod normal, dacă ştia că Viviana este aşa, îi spunea clar că nu are ce să caute la Ferma.

Viviana Sposub a început să îşi facă din ce în ce mai multe probleme la Ferma de când a început relaţia cu George Burcea. Se pare că aceasta preferă să petreacă mai mult timp cu fostul Andreei Bălan, decât să se implice în emisiune, ceea ce duce la nemulţumiri din partea colegilor şi prezentatoarei.