Mihaela Rădulescu în pragul despărțirii? „Este o perioadă grea pentru mine”

Peste tot se aude că Mihaela Rădulescu nu mai formează un cuplu cu Felix Baumgartner. Viața amoroasă a vedetei a fost mereu subiect de discuție

Publicul Mihaelei Rădulescu a fost mereu curios cu cine se iubește vedeta. Relația ei cu Felix nu a scăpat nici ea de speculații și comentarii din partea curioșilor. De ani de zile se scrie despre cei doi că se despart, că formează relații cu alte persoane.

Prezentatoarea TV este o femeie foarte asumată și spune lucrurilor pe nume. A preferat ca de fiecare dată să își țină la curent publicul și să comenteze zvonurile care mai apar în presă.

S-a despărțit de Felix Baumgartner?

Mihaela Rădulescu a infirmat despărțirea de iubitul său într-un interviu acordat pentru Viva.ro. Tot aici, vedeta a declarat că preferă să nu mai dea detalii despre viața ei personală.

„Văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.”, a declarat Mihaela.

Prezentatoarea TV a ținut să puncteze și faptul că nu puteau să se pozeze cu niciun fan pentru că atunci se considera că unul dintre ei are o nouă cucerire.

Pandemia a despărțit-o de iubit

Mihaela Rădulescu formează un cuplu Felix de șase ani. Nu petrec foarte mult timp împreună și au o relație nonconformistă.

Diva de Monaco a declarat că în perioada actuală, de când a început pandemia, cei doi îndrăgostiți au stat mai mult despărțiți. În prezent fiecare se află în țări diferite. Tot din cauza coronavirusului, vedeta nu și-a mai văzut nici copilul. Se vede cu cei doi bărbați importanți din viața ei doar pe Facetime.

Speculațiile despărțirii au apărut după ce, de mai bine de șase luni, cei doi nu s-au mai afișat împreună.

„Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată” a mai spus vedeta pentru Viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Mihaela Rădulescu a menționat că este o perioadă foarte grea pentru ea din punctul acesta de vedere.

Cum s-au cunoscut prezentatoarea TV și parașutistul?

Cei doi s-au întâlnit prima data în cadrul unui interviu cand Felix a invitat-o pe Mihaela Rădulescu la cină. Vedeta povestește că nu a fost foarte impresionată de el, îl admira strict ca sportiv.

El este cel care a făcut primii pași în relația cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. A fost insistent, i-a cerut numărul de telefon și a făcut tot ce i-a stat în putință să o cucerească pe prezentatoare.