Mihaela Rădulescu, mărturisiri dureroase din trecut. Nimeni nu a știut asta până acum: „Munceam ca să am din ce trăi”

Mihaela Rădulescu și-a deschis inima în fața admiratorilor.

Mihaela Rădulescu, mărturisiri dureroase din trecut. Nimeni nu a știut asta până acum: „Munceam ca să am din ce trăi”

Drumul până la succes a fost unul extrem de greu pentru Mihaela Rădulescu. Vedeta a ajuns de la munca de jos la o carieră de succes. Are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie la vârsta ei. Chiar dacă acum își permite orice, în trecut a avut parte de multe greutăți. A dovedit de multe ori că este o femeie puternică și a trecut cu bine peste toate.

Mihaela Rădulescu: „Munceam ca să am din ce trăi”

Mai multe de atât, îndrăgita prezentatoare este o femeie dedicată și atunci când se implică într-un proiect dă tot ce are. Reușește să facă tot ceea ce propus, indiferent de cât de mare ar fi provocarea. De-a lungul timpului, ea a avut mai multe locuri de muncă și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Pentru ea munca nu a fost și nu va fi niciodată o rușine.

Este foarte activă pe social media și foarte sinceră cu persoanele care o urmăresc la fiecare pas. De aceea admiratorii eu au impresia că știu totul despre ea, dar nu este deloc așa. Vedeta reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Foarte puțini știu despre ea că a făcut taximetrie, apoi a fost instructor de fitness.

Mihaela Rădulescu, mărturisiri dureroase din trecut. Nimeni nu a știut asta până acum: „Munceam ca să am din ce trăi”

Ceva mai târziu, îndrăgita prezentatoare a fost secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului. Asta nu este tot! Ea a continuat să avanseze și s-a angajat ca șefă de cabinet la Senat. Nu i-a fost niciodată să încerce locuri de muncă noi, până a intrat în televiziune și a realizat că asta vrea să facă toată viața sa. A făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a face rost de bani.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi … my superpower. ” , a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!